![]() |
Re: Dacia 1100--
Quote:
|
The Enzo..tare as vrea sa vad pozele.Referitor la ce ai spus tu intr-adevar si cutia conteaza.
|
Daniel,nu mai bene ai pune tu o filmare cu masinutza ta cu viteza maxima si gata,dak tot esti sigur k prinde viteza aia,pt k dak ai pune o filmare aici si ar vedea lumea k ai dreptate nu s-ar mai lua de tene atatzi....sincer nici eu nu cred k prinde atata,asa k adu filmarea aia si convingene:lol: :lol: :lol:
:evil: In loved with bmw:twisted: |
Da chiar mai Enzo ia pune si tu cateva poze cu dacia ta 1100 S..........ca prea o lauzi.Acum spui ca ai mers cu ea cu 138 la ora acum spui ca e un harb la cotet........deci eu ce sa-nteleg.......????Mai Nickname eu inteleg ca incerci sa spui ceva dar sincer..........vorbe...vorbe ...vorbe.Daca nu ai o dacie 1100 nu intelegi despre ce e vorba.Nu te mai lua dupa ceilalti,iar ceea ce ai spus tu la faza ca prinde o dacie 1100 S cu 10-15Km mai mult.........inseamna ca esti pe dinafara.Adica eu prind cu 1100 138Km/ora la 46 Cp.............iar 1100 S prinde la aproape 60 Cp doar 150???!!!!!
|
dar crezi ca daka ai 100 de cai prinzi 300 la ora ? conteaza cutia mult. dacia mea berlina 1.4 aproape 60 cp a prins 155 la blana si vale si de toate. si am tinut-o ceva timp si urca apa peste jumate.
|
Cutia de viteze nu conteaza cate rapoarte are, poate avea si 3(renault 8 major) si are cam aceleasi performante ca o dacie 1100.Daca ai o dacie 1100 S care este mult mai tapana ca 1100 cu motor mult mai puternic nu poti sa spui ca nu prinde mai mult de 138 sau cat ai zis......Sincer daca acum masina e un harb cum ai prins tu 138 la ora...visand........:D Baga ceva poze ca sa fii mai convingator.....Eu zic ca esti pe dinafara in materie de dacia 1100 sau dacia 1100 S daca spui ca vezi doamne o masina nu poate prinde viteza ca are doar 4 trepte sau ptr ca nu are aerodinamica.......sau ca are motor pe carburatie.Am eu un vecin cu un wartburg model vechi cu motor de 1.1 litri pe benzina de golf , cutie 4 trepte care a zis ca i-a dat 147 la ora lejer.....mentionez ca tot pe carburatie.....Deci.... cam cade ipoteza ta......Nu mai comparati o dacie 1100 cu o dacie 1310.......in cel mai rau caz comparati-o cu un renault 12(dacia 1300 --4 trepte..)
|
Daniel...eu cred ca tu nu intelegi nimic din toate astea! Daca ai o masina cu 4 trepte care intra la blana in viteza a 4-a la 200km/h, dak ii pui un motor de avion, racheta, top-fuel dragster... sau ce altceva mai vrei NOS si alte rahaturi...CE VREI TU LA MOTOR....masina aia nu va prinde mai mult de 200!!! INTELEGE!! Va ajunge la turatia maxima, va lovii limitatorul de viteza si acolo ramane! 200!!!! Nu conteaza ca are 3,4,5,6,7 trepte de viteza! nu conteaza ca e dacie, mercedes sau Nissan Skyline! Tot aia este! Iar ca sa iti dau un exemplu este o serie de videouri cu maisni tunning din NZ si unul din cele mai rapide Nissanuri Skyline GTR pe cursa de 400m (aproape 1000 de cai cu 10s 0-400 la 245km/h) are viteza maxima de numai 250! A aratat-o cum facea la speed trial la 250 viteza maxima in care toate celelalte cu 500cai ajungeau la 320. Deci prietene...tu esti cel care nu prea intelege ce spune lumea!
|
Quote:
|
Cum se face ca numai The Enzo e singurul din Romania care a mers cu o dacie 1100 S (desi nu aduce nici o dovada in acest sens)? Eu unul astept si alte pareri dar numai ale celor care au vazut si au mers cu asa ceva.....Ca vorbarie....am tot auzit;
|
Pentru ca el e singurul care a avut curiozitatea sa se urce intr-una si pana si el a numit-o "cotetz"!! Asa k nu inteleg ce tot lauzi 1100S ca nu vad nimic asa special la ea! Vino te rog frumos cu o lista de date tehnice pt ea! Apropo... tu ai mers cu o 1100S? Ce alte masini ai condus?
|
Quote:
|
Auzi mai copile.......lasa discutiile astea off topic ptr altii.Ti-am spus si o repet: daca nu ai o masina dacia 1100 sau 1100 S nu stii de ce sunt capabile.Cumparati una si dupa aia mai vorbim.Ok.........Apropo topicul se numeste DACIA 1100----....OK?!...Eu inteleg ca vrei sa iesi in evidenta.....dar nu ai cu ce....esti liber sa critici dar sa ai cat de cat idee; macar un model comparativ, nu sa te iei dupa unul sau dupa altul.........
|
Eu nu ma iau dupa unul sau dupa altul ma iau dupa ce stiu eu! Si ca model comparativ: VW Golf mk2, 1.6 benzina. 85cai, nu tragea mai mult de 190. Vad diferente de viteza dintre masini stock si cele modificate..40cai in plus numai 10km/h viteza in plus dar acceleratie mult superioara! Si nu multumesc...prefer sa raman cu ce conduc acum decat sa iau o 1100! Cat despre ce poate 1100 stiu ca are 135 viteza maxima si 1100S are 145 (am 3 surse toate spun acelasi lucru si erau site-uri de masini sa zicem "legendare" sa nu te insult!
|
Quote:
Tu cumva ai facut liceul de biologie-chimie??? Vad ca ai revolutionat si lumea mecanici +14cp cu aceeasu cutie la tine inseamna o crestere de minim 30km/h ... DUDE ESTI TARE ! Apropo la 150km/h ce turatie aveai ???????? Eu zic sa nu te ei tu de alti ca oricum nu intelegii nimica si banuisc ca nu stii nici cum functioneaza o cutie de viteza. In legatura cu comparatile cum poti sa comparii dacia 1100 Cu renualt CLio 1.4 75CP ti se pare a fii aceasi tehnologie de acuma 30 de ani ???? Ba eu zic sa nu te mai ei tu asa mult de oamenii. Ca multi de aicea stiu mai multa mecanica ca tine ! Eu nu trebuie sa iti demonstrez tie nimica, daca afirmam eu ca am mers cu Dacia 1300 cu 220km/h atuncea da trebuia sa demonstrez ceva ... Oricum pentru tine cei care nu zic ca tine inseamna ca mint si ca nu stiu nimica ! |
[QUOTE=Nicknamed_13]Daniel...eu cred ca tu nu intelegi nimic din toate astea! Daca ai o masina cu 4 trepte care intra la blana in viteza a 4-a la 200km/h, dak ii pui un motor de avion, racheta, top-fuel dragster... sau ce altceva mai vrei NOS si alte rahaturi...CE VREI TU LA MOTOR....masina aia nu va prinde mai mult de 200!!! INTELEGE!! Va ajunge la turatia maxima, va lovii limitatorul de viteza si acolo ramane! 200!!!!QUOTE]
O cutie de viteze (mecanica standard) nu are limitator de viteze.Motorul in schimb are.Iar in cazul in care nu are ,se autoplafoneaza la o anumita turatie din motive constructive. Cutia de viteze este doar un reductor de turatie,un transfer de turatie de la motor la roti. De ex. daca motorul stock poate 6500 rpm max ,in treapta maxima a cutiei vei avea sa zicem 200km/h. Faci up-grade motor si pe linga putere&cuplu urci la 7500 rpm.In acest caz cutia va duce pina la 220km/h.Nu pt. ca nu poate cutia,ci motorul nu da turatie mai mare.In mod teoretic o cutie de viteze duce rpm spre infinit.Teoretic,deoarece apar forte imense peste un anumit prag si in final "crapa".De aceea trebuie modificata/schimbata cutia de viteze pt. a modifica raportul de transmisie,plus o reproiectare de supradimensionare pt. fortele suplimantere la care este solicitata de motor. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning