Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   FTC (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/212770-ftc.html)

Cosmin-SNR 19-10-10 16:59

Re: FTC

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740342)
Oricum arata bine masina dar pune poze mai noi cum arata acuma masina;)

Citeste mai sus inainte de poze, si vezi unde a zis ca nu ii mai merge telefonul, ca este la reparat:D

SOLENZAXJG 19-10-10 18:09

Cosmin dar daca tie telefonul ti stricat inseamna ca tu nu mai poti face poze pana nu til repari tu zici ca ii singurul telefon cu camera,el poate are un prieten sau prietenasa are un aparat foto digital,telefon,camera.Am vazut ce a spus el ca ii stricat dar mai sunt destule.

Cosmin-SNR 19-10-10 19:22

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740761)
Cosmin dar daca tie telefonul ti stricat inseamna ca tu nu mai poti face poze pana nu til repari tu zici ca ii singurul telefon cu camera,el poate are un prieten sau prietenasa are un aparat foto digital,telefon,camera.Am vazut ce a spus el ca ii stricat dar mai sunt destule.

Poate el nu are posibilitate, am zis si eu, nu mai dati cu parul...

valusss 19-10-10 19:34

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3740761)

nu vreau sa par rautacios dar telefoanele in cercu meu de prieteni nu sunt punctu nostru forte :oops:am doar niste vga uri care de cat sa fac poze cu ele...mai bn ma lipsesc...promit sa ma revansez cu niste poze bn facute:mrgreen::peace:

SOLENZAXJG 20-10-10 12:58

Cosmin era imposibil sa nu aiba nici un prieten asta era faza,si vad ca deja valuss a da si raspunsul de ce nu vrea sa faca alte poze;).Ii lamurita problema;)

cosmin ati 21-10-10 15:19

valica dupa ce vii din misiune de la Fagaras facem o sedinta foto de calitatete cu STF-u FTC-u SI CU CIP-ul sa le aratm la baieti masinile ok sanu-i mai superi aici pe baieti

SOLENZAXJG 21-10-10 16:06

cosmin ati imi place cum gandesti;) te astept cu pozele;)

pwr_bz 29-10-10 16:58

E ok pana acum.
Se poate si mai bine pe viitor.
Daca mergi pe linia clasica o sa ai numai de castigat.

white 03-11-10 10:13

Quote:

Originally Posted by cosmin ati (Post 3745985)
valica dupa ce vii din misiune de la Fagaras facem o sedinta foto de calitatete cu STF-u FTC-u SI CU CIP-ul sa le aratm la baieti masinile ok sanu-i mai superi aici pe baieti

aduc eu un tel performant de 5 mega pixeli ;) app sambata esti acasa cosmine k vine si valus si poate ne tragem in poze cu ceea ce iubim noi mai mult :D

SOLENZAXJG 03-11-10 20:51

Asteptam pozele;)

cosmin ati 05-11-10 17:55

HAI CU POZELE DACIUTELE LA ATAC

valusss 13-11-10 19:17

19 Attachment(s)
pozele mult promise
:workout:

valusss 13-11-10 19:19

vor mai urma si maine pe zi ink o serie

valusss 13-11-10 19:28

1 Attachment(s)
si eu dreapta cu un bun amic stanga care inpartim aceasi boala. scuzati dezordinea si felu in care aratam:oops::lol: suntem si baieti frm dak nu lucram la masini

valusss 14-11-10 16:09

21 Attachment(s)
alte poze

All times are GMT +2. The time now is 10:09.

- Copyright 2026 4Tuning