![]() |
Re: E30 - ul meu cam materialist
Norocel man. Frumoasa si rapida evolutia. Din toate pozele asta: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1286371333 mia atras atentia datorita CAIului facut foaarte frumos (parerea mea). Imi poti spune sau lasa pe PM, producatorul filtrului? Sau un link de unde il pot achizitiona?
|
2 Attachment(s)
filtrul de aer este raid si il poti achizitiona de la spider tuning cluj
daca te hotarasti sa-ti cumperi ia numai filtrul ca tubulatura aia este 20lei la baumax sau practiker si daca-l iei cu tot cu ea este vreo 200lei diferenta aripioare |
scapa de rugina lonca.....si fai o culore frumosa:D bafta cu ursu.........cind e gata te astept la start cu cel gri...avem motore identice sa vedem cum stam:lol:
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
da da la ceterna(tubulatura) aia doar ca citerna aia te coasta vre-o 2 mil in plus :D
dar filtrul poti sa il iei in carcasa aia de carbon si fara citerna:D credca numa in primavara mai pisti ca mai este de lucru si mersi poze noi pisti(cox) sa imi cauti aripile interioare sa nu uiti filtrul este varianta small si scuze ca nu ti-am trimis private dar inca nu ma prea pricep si injectia nu o vand vreau sa pastrez motorul original complect |
2 Attachment(s)
frumoasa evolutie :D eu as zice sa`l faci albastru(Farbe GLETSCHERBLAU METALLIC (280) ):lol:
|
azi este joi:peace:
|
Iese ursu la plimbare pe bulevard ? :)
|
4 Attachment(s)
nu o iesit ursu ca mai este de lucru la el dar o iesit diezelu:D
|
si a fost ceva miscare aseara ?! :rolleyes2
|
bafta in continuare cu proiectu si o intrebare ? cat ai dat pe arcadele de pe spate si de unde le-ai luat?
|
ma nus cat sunt arcadele ca cel care o si vopseste le-a luat si sf imi face nota la sfarsit dar am inteles ca sunt vre-o 50 lei buc
|
si a fost ceva miscare aseara ?! raducu si-o aprins gumele:D
|
jantele ats cup de unde le-ai luat?
|
de la unu
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:39. |
- Copyright 2026 4Tuning