Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - coupe rosu (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/212245-e30-coupe-rosu.html)

jaku 23-10-10 23:14

Re: E30 - coupe rosu

robert, ai o copie de pe carte ? o poti scoate de la financiar instant ...

ServiciiDiagnoza 24-10-10 00:19

Masina este scoasa de la financiar, doar ca Fr33`e30 atunci cand a luat-o de la mine nu a fost sa o ia el in evidenta,si in felul asta nici la politie n-a fost sa-si schimbe talonul pe numele lui. Problema este ca eu primesc amenzi si trebuie sa trimit mereu actul de vanzare si foaia de la financiar la politie,cum ca eu am vandut masina lui Fr33`e30...si de acolo se duc mai departe amenzile probabil, pt ca nici el nu mai este proprietar de ceva vreme...

Florine tu trebuia de mult sa faci treaba asta pt ca nu stii cine iti vine pe la usa pt ca cine stie la ce nenorocire s-a mers cu masina sau doar cu numerele de inmatriculare;) pt ca daca tu nu ai niciun act doveditor cum ca masina nu mai e la tine....din ultimul act de vanzare reiese ca masina este la tine de cand ti-am vandut-o eu chiar daca si tu ai dat-o de mult.

Fr33`e30 24-10-10 13:08

stai liniistit ca masina nu mai exista de mult pe strazi ... mai bine de un an ... poate chiar mai mult ... si una peste alta si eu la randul meu fac la fel ca tine ... eu am la randul meu un act de vanzare cumparare intre mine si respectivul ... actele au ramas la mine ca nu a venit sa le ia ... am facut schimb cu el de masini si eu uitasem actele acasa ... aveam decat talonul ... si nush cum am facut si a ajuns si talonul tot la mine in portofel ... asa ca stai linisti Robert ...

Quote:

Originally Posted by ServiciiDiagnoza (Post 3751642)
Masina este scoasa de la financiar, doar ca Fr33`e30 atunci cand a luat-o de la mine nu a fost sa o ia el in evidenta,si in felul asta nici la politie n-a fost sa-si schimbe talonul pe numele lui. Problema este ca eu primesc amenzi si trebuie sa trimit mereu actul de vanzare si foaia de la financiar la politie,cum ca eu am vandut masina lui Fr33`e30...si de acolo se duc mai departe amenzile probabil, pt ca nici el nu mai este proprietar de ceva vreme...

Florine tu trebuia de mult sa faci treaba asta pt ca nu stii cine iti vine pe la usa pt ca cine stie la ce nenorocire s-a mers cu masina sau doar cu numerele de inmatriculare;) pt ca daca tu nu ai niciun act doveditor cum ca masina nu mai e la tine....din ultimul act de vanzare reiese ca masina este la tine de cand ti-am vandut-o eu chiar daca si tu ai dat-o de mult.

jaku 28-10-10 19:19

un motor potent pt roscata unde gasim ? :)

catalin_marin00 28-10-10 21:07

sper ca nu te-am speriat cu lista aia de adaptari :)

jaku 29-10-10 17:24

Quote:

Originally Posted by catalin_marin00 (Post 3765789)
sper ca nu te-am speriat cu lista aia de adaptari :)

a, nu , nici vorba :) timp sa am , daca nu sper sa aiba altcineva timp, dar vad ca slaba miscare cu motoarele... toti vor cat nu face ...
intre timp i-am "dat de cap" :) ... de ce nu mi-ati zis bre si mie ca avansul se poate "regla ca la dacie" :)) acu' pot sa merg si eu sapt viitoare la itp si rar si sa pun motorul asta la pastrat ;)

Sonny™ 29-10-10 17:45

frumos ursachele, o suspensie ca parca e in pom...;)

conty one 30-10-10 02:05

frumos ursache....bafta

cristi_phj 06-11-10 20:45

ce i-ai mai facut nashule ?

jaku 16-11-10 21:56

Quote:

Originally Posted by cristi_phj (Post 3790633)
ce i-ai mai facut nashule ?

prostii :) ... faruri cu lupa pe scurta si pe lunga (negre), o bara Mtech 1 , pe fata deocamdata... ma oftic rau ca nu e timp de ea pt mai mult :(

viorelandrei 23-11-10 23:29

fromos ursaru...ai grija de el si cat mai multi km....

jaku 24-11-10 11:34

Multumesc!
faza cu km e relativa :) , nu fac mai mult de 2000km pe an cu masinile personale , in general ...

jaku 02-12-10 21:18

Quote:

Originally Posted by viorelandrei (Post 3838694)
fromos ursaru...ai grija de el ...

frumos, dar parca nu imi mai arde de el ...
cand ajung la munca si vad in fiecare zi
garajul ocupat cu astea... ei, cum sa iti mai arda de urs ?
https://img696.imageshack.us/img696/5...9173616.th.jpg

erhabe 08-12-10 18:58

sa stapanesti sanatos jak-ul ara rosu din poza....:D

last_don 08-12-10 22:57

ursu trebuie sa fie ceva special si aparte..daca atat ne permitem, ne multumim cu ce avem :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:47.

- Copyright 2026 4Tuning