![]() |
Re: Passat - B1 Coupe '74
3 Attachment(s)
am dat-o..:P ...e alb
|
marfa batranica .
multa bafta si sa te bucuri de ea !:D |
multumesc frumos!;)
|
bun!, pune-o sus si trage-i niste poze sa vedem cum arata:D
|
7 Attachment(s)
...n-am pus grila la loc inca pt ca nu e gata...astazi am avut putin timp si pt masina...as avea nevoie de niste sfaturi privind repararea/refacerea sau cel putin reducerea zgarieturilor de la ornamentele geamurilor...
|
Una din solutii pentru ornamentele geamurilor ar fi sa le dai jos,sa indepartezi zgarieturile, sa pregatesti suprafata bine , dupa care sa le colantezi sau cromezi.
Gasesti pe forum atat autocolant cat si o persoana care cromeaza elemente de caroserie auto . Daca variantele astea nu te coafeaza si vrei sa faci totul in house, poti sa incerci cu un spray de vopsea crom look . |
arata tot mai bine:!: frumos, abia astept sa o vad, si cu numarul de California:love:
daca vrei treaba facuta calumea, mergi in Sibiu si cauta pe cineva care sa iti cromeze ornamentele, sa fie treaba facuta profesional.Multa bafta:!: |
interesanta masina. da de ce pui sigla audi?
|
.multumesc...pai problema este ca grila este de la un audi 80 ..tot din anii 70.....am avut noroc ca am gasit-o si pe asta...din intamplare...as fi fericit sa gasesc una de Passat..dar deh...
|
N-am ce zice vopsita cum trebuie.Un model foarte rar in romania eu asa cred un vecin de al meu are un passat din acesta care arata foarte bine tot imi spune ca mi-o vinde mie cand voi lua permisul :D as vrea ca imi plac classicile foarte mult.
|
Am acordat 5 stele acestui topic!
|
1 Attachment(s)
Felicitări pentru felul īn care arată maşina!
Cadoul meu pentru tine! Ţi-am pus imaginea şi la thread-ul manga, unde ai cerut şi tu un astfel de desen, dar m-am gāndit să o pun şi aici! Enjoy it! P.S. Dacă ai nelămuriri īn privinţa montării semnăturii, vezi că vei găsi instrucţiuni puse de mine pe penultima pagină la "Maşinile voastre, preparate de noi" |
multumesc tuturor pentru sfaturile date si vorbele bune!...multumesc pt stele si pt "manga"!:D....In mare..ca si probleme ar mai fi: cauciucurile,repararea/retapitarea scaunelor si banchetei (NU ..nu vreau piele!:P)...,mici retusuri in portbagaj...si.......motorul pt care strang din buzunare ca in primavara sa pot rezolva problema asa cum trebuie!....a...si RAR...si...acte...si suspensii...si.....dar asta e farmecul!:P
|
Foarte foarte frumoasa masina:D si jantele nu mai zic, un proiect destul de ambitios si executat cu multa rabdare si o atentie fantastica la detalii, felicitari pentru ce faci;)
De pe topic iti lipsesc niste poze mai in detaliu cu masina:) Masina va avea o suspensie sport? Sau va ramane asa inalta, standard? Iar sta foarte bine lasata si cu jantele spitate Bafta si astept cu nerabdare poze si detalii de pe parcurusl proiectului;) |
Quote:
Multumesc frumos!...suspensia o sa fie una sport,si o sa fie ultimii bani cheltuiti ..deci o sa fie ultima pe lista, si o sa fie noua!(cel putin asa imi doresc!)..atentie la detalii...da!insa atat cat se poate,era loc si de mai bine...dar eu sunt multumit si asta conteaza!deocamdata "hiberneaza"! numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning