Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/21185-bmw-m5-vs-audi-s6-vs-mercedes-e63.html)

mihaimicron 28-07-06 22:41

Re: BMW M5 vs. Audi S6 vs. Mercedes E63

mda eu zic sa va culcati baetzi........voi pe forum sunteti totzi smecherasi .......dar cand va vede omu de ce suntetzi instare.......asa ca dragi mei lesinati .....daca tot va dati mari si tari stiti unde ma gasiti........si nu ma refer la forum

blowwind 28-07-06 22:43

cat de inapt poti sa fii cand afirmi ca mercedes e prost..si BMW are performante "ffbune" cand e63 are performantze mai bune ca M5 ?? :) explica si mie =)) ... ma amuzi ;)
'sa dea domnu sa ai jumate din ce am eu" asta il iau ca pe un blestem ... asta ar insemna sa fiu vai de mama mea :) ...
ok...let`s move on ... pt continuarea disputei avem PM :P

Mishu-f 28-07-06 23:14

cel mai mult imi place s6-le..... si in general audi este marca mea favorita.... desi BMW au o gramada de masini mai sportive..... si Mercedes-Benz... masini de lux ...... pt mine Audi este pe undeva la granita intre ele......combina si lux si sportivitate

GabiByte 28-07-06 23:16

Dintre cele 3 clar as merge ori pentru BMW ori pentru E-klasse.
BMW M5 cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare, cea mai rapida masina cu 4 usi din lume.
Mercedes E 63 AMG, mi-a placut si in continuare imi place pentru ca e o masina careia nu i se acorda asa mare atentie ca celorlalte doua. Acuma E 63 e destul de nou dar stiu povestea cu E55. E-klasseu e mai exclusivista ca si celelalte doua. Are un interior de minune, iar exteriorul e discret si elegant.
Audi S6 e supraapreciata, e cea mai slaba ca performante dintre cele doua si ii detest interiorul.

Daca gasiti careva preturi pentru fiecare ar fi bine.
Pentru M5 : 82.100 parca
Pentru E55 AMG: 81.000, deci e de asteptat ca e63 sa treaca de acest pret
Pentru S6 : nu am gasit

AR33COP 28-07-06 23:16

ginditiva ca ala e s6.daca ar aparea rs6 pe modelul asta nu stiu ce sa zic.cred ca ar rupe tot.eu am rs6 asta mai vechi(2003) si merge de nu pricepi nimica.rupe m5-ul si mercedes-ul 55 amg cu putine modificari.

ESPinoza 28-07-06 23:20

Quote:

Originally Posted by AR33COP
ginditiva ca ala e s6.daca ar aparea rs6 pe modelul asta nu stiu ce sa zic.cred ca ar rupe tot.eu am rs6 asta mai vechi(2003) si merge de nu pricepi nimica.rupe m5-ul si mercedes-ul 55 amg cu putine modificari.

bine ai spus cu putine modificari.

GabiByte 28-07-06 23:20

asta zici tu, in calitate de proprietar de rs6. E o masina bestiala da nu se ridica la performantele unui e63 sau m5 de acuma. Depinde si ce modificari ii faci. Cu 100 de cai e clar ca le bate pe amandoua dar nici sa obtii 100 cai nu e usor deloc. Apropo noul RS6 va avea 550 cai. E motorul V10 cu un turbo sau doua. Cea mai simpla si usoara solutie pentru a obtine cai putere.

RoNy 28-07-06 23:33

Parerea mea si am mai spuso avantaju pe care il are Audi si recunosc sunt fan BMW este Quattro...care il scoate umpic mai in fata dar aicea fiecare cu parerea lui eu zic ca alegerea ar trebui facta in functie de vinzari....

GabiByte 28-07-06 23:42

Si ce te face sa crezi ca e un avantaj quattro? De ce nu au pus BMW si Mercedes tractiune integrala pe masinile lor? De ce Ferrari nu pune tractiune integrala pe masinile lor? Singurul care tot pune 4wd pe majoritatea masinilor e grupul Volkswagen. Mai exista si problema cu iarna, pe care toti fanii audi o pun. Poti sa mergi linistit iarna si cu tractiune spate, BMWul si Mercedesul au control de tractiune. Eu ma gandesc ca ai auzit de la prieteni ca sistemu quattro e nush ce, dar intai gandeste problema, nu sari sa spui ce au zis altii.

Zuky 28-07-06 23:45

Nu imi place cand trebuie sa aleg intre 3 astfel de mashini .....dar parca totushi BMW`ul este cel mai aproape de mine....are cea ma frumoasa forma dintre toate...deci BMW sa fie

Dirty Pusherman 28-07-06 23:47

Quote:

Originally Posted by GabiByte
BMW M5 cred ca nu mai are nevoie de nici o prezentare, cea mai rapida masina cu 4 usi din lume.

Din pacate este chiar E Class-ul cea mai rapida...ce-i drept...varianta V 12 de la BRABUS...:rolleyes2 8)
http://www.classicdriver.com/uk/maga...0.asp?id=12540
...Mercedes...;)

Dirty Pusherman 28-07-06 23:51

si ar mai fi si CLS-ul Brabus....dar aia e alta mancare de peste...;)

RoNy 28-07-06 23:55

Gabi pai asa o luam si cu masini mai puternice bugatti veyron de ce are tractiune integrala asta e parearea mea ca este un avantaj bine ca tractiunea pe spate este mult mai distractiva am zis am fost cu Audi A6 si BMW seria 5 bine aveau motorizari diferite da se simte diferenta la plecare intre ele deci tot pe Audi ramin deocamdata.....:lol:

AR33COP 29-07-06 00:04

Quote:

Originally Posted by GabiByte
asta zici tu, in calitate de proprietar de rs6. E o masina bestiala da nu se ridica la performantele unui e63 sau m5 de acuma. Depinde si ce modificari ii faci. Cu 100 de cai e clar ca le bate pe amandoua dar nici sa obtii 100 cai nu e usor deloc. Apropo noul RS6 va avea 550 cai. E motorul V10 cu un turbo sau doua. Cea mai simpla si usoara solutie pentru a obtine cai putere.

cam asta e nr de cai care ii are acuma rs-ul meu.

AR33COP 29-07-06 00:05

Quote:

Originally Posted by RoNy
Parerea mea si am mai spuso avantaju pe care il are Audi si recunosc sunt fan BMW este Quattro...care il scoate umpic mai in fata dar aicea fiecare cu parerea lui eu zic ca alegerea ar trebui facta in functie de vinzari....

foarte corect.

All times are GMT +2. The time now is 17:44.

- Copyright 2026 4Tuning