![]() |
Re: A6 vs Mondeo
yeah, si audi ofera suficient pentru a-si atrage fani. imi place foarte mult noul TT iar momentan cred ca A6 din generatia actuala e peste serie 5 si e klasse.
ps. eu sunt fan mercedes dar mai am mare respect pentru ford si subaru... iubesc masinile care ofera mai mult decat promit. |
hai nu exagera si tu la faza cu masinile care ofera mai mult decat promit ca mi se pare destul de departe de adevar dpdv logic :)
|
promisiunea se face si prin pret si daca te uiti tu bine fordurile au preturi foarte bune, asta te face sa te astepti la mai putin, dar sunt fiabile, facute cu materiale de calitate si placute la condus. nu prea am cunoscut posesori nemultumiti de ford.
apropo, vorbesc din experienta... eu ma asteptam sa fie slab mondeo dar nu m-a dezamagit niciodata, ci dimpotriva... |
oricum motoarele pe motorina de le ford si tddi si tdci rontzaie ca naiba... se aud... bine nu ca ar fi un sunet deranjat... pentru mine... poate pe altii afecteaza
|
Quote:
desi stiu ca ford fac masini bune iti dau exemplul cel mai elocvent...tata a avut probleme la un focus ghia 2004 si e in proces cu romcar...in general fac masini bune iar mondeo este o masina care chiar imi place...titanium x actual este absolut superb pacat ca nu se merita sa-ti iei ca e la final de cariera generatia actuala de mondeo |
cand va aud ... final de cariera ...wow ... deja traiti din articole din reviste... daca iti place o masina si ai banu te duci si iti iei ... nu te gandesti .. la aberatii de genu asta
|
Ba te gandesti mane , pentru ca aparand generatia noua vei observa ca masinii tale ii va scadea pretul , iar probabil ca , vazand viitorul mondeo iti vei da cu pumnii in cap ca nu ai mai asteptat 3-4 luni ....
Asta daca gandesti rational...si pui toate aspectele in balanta OT : cat despre motoarele TDCI .... se aud mai rau oare decat TDI-urile?Ma indoiesc... |
da sunt putin mai zgomotoase la relanti datorita distributiei (curele fata de lantz la Ford), nimic mai mult ... in schimb compenseaza cu o fiabilitate mai mare si costuri de intretinere mai mici.
|
Teddy, daca tu ai dat Passatul pe Mondeo ai fost mare "intelept". Eu nu fac propaganda VW ca nu ma plateste VW ca sa-i fac reclama, faceam doar o comparatie intre marci care rivalizeaza pe acelasi segment de piata.
Sunt vreo cativa "soareci" pe aici cam enervanti. Nu ma cobor la nivelul vostru;) Pt teddy, obraznik and Ra-"nu mai stiu cum" bafta la examenul pt permis si aveti grija ce faceti cu masina lu' mamica voastra;) .Ciao |
ocbraznick cand vi pe la buc da- mi inainte cu 2 3 zile un pm si punem un tdci de la ford si un tdi sa vezi care rontaie mai tare....
|
RaZv, lol. si numai privind de cand esti tu aici si cate posturi ai iti pot spune ca esti un anonim si nu inteleg cum de-ti permiti harfele astea proaste, deja.
tocmai pentru ca banii erau facuti de mine am preferat sa nu ii arunc pe un VW, asa cum ziceau baietii de la spalatorie si femeile de serviciu din service. |
Quote:
|
Revenind la topic, daca ai incredere in acel A6, si daca acei km sunt facuti in afara, diferenta devine infima. Iar ford-ul, sa fim seriosi... asa cum s-a mai spus, se compara mai repede cu Opel, nu cu Audi.
Cat despre costurile de intretinere... daca da Domnul sa o iei buna, chit ca e Audi sau Ford... tot atat o sa te coste cauciucurile, tot atat o sa te coste uleiul... si tot cam atat o sa fie si filtrele... Ca altceva nu prea vei avea nevoie sa schimbi A! si anunta-ne daca ai cumparat vreuna sau nu ;) |
va anuntz, bineinteles,imi indrept insa privirile si spre un volvo s60 full din 2002 2.4D-163 cp dar si asta are cam 130 000km la bord
|
da i ati frate bmw 525d:) la 16000 iti iei din 2002 2003 scula de scula;) tot 163 cp in oras are consum 9 testat si para testat...si in mers nu chiar calm... toate materialeele de super clasa....
dadeja fabulez ams arit de la mondeo la serie 5 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning