![]() |
Re: [INT] Cadillac Elderado ... american cowboy
superbe masini si painting-uri.....bravo DR. ZOZO!
|
ampulea... tuning prea exagerat!! mie unu nu imi place!!! tiagnesc :))
|
Bha fratilor.. nu il mai ridicati in slavi pe lake asta fara sa il cunoasteti...
Ducetiva unu masina la el... si daca o sa iti faca treaba(ma indoiesc) .. atunci laudatil. Sa vedem atunci cati sau cine o sa il mai laude |
Mie personal nu-mi place ! Are prea multe lucruri. Int-un cuvant nu e stilul meu. Am votat MERGE pentru ca sunt sigur ca e o masina mai mult ca buna pentru un PIMP. A fost bine lucrata, din acest punct felicitari ZoZo. Nu stiu daca e cum zice Ryan epntru ca inca nu am folosit serviciile tale. Oricum astept sa vad ce va veni la 4TNG Day :wink:, sper ca va fi mai "stradala". Bafta
|
merge, dar cred ca se putea si mai bine
|
tapiter auto
e foarte frumos dizainul ,dat pe scaune mergea ceva brodat;)
|
Frumos interior....chiar imi place...dar ma intreb cum conduce cu volanu ala asa ciudat=))
|
este frumoasa,dar am o singura curiozitate...cu ar arata masina dupa o zi in care ploua?:))... probabil o menajera pt interior?:D... in fine , e k masinutza
|
in cele 7 luni cat am tinut masina,niciodata nu am curatit interiorul,doar l-am aspirat,ce zici? daca ai grija si nu fumezi in masina si nu umbli prin romania cu geamurile deschise nu se murdareste ::))
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning