![]() |
Re: BMW M6 CLR600 by Lumma
uratenie de tuning ce au facut astia
eu unu sunt fan m6 dar asta e bataie de joc doar jantele is mishto. in rest e fie kich fie nasol |
with all due respect, astia for sa fac dintr-un GT adevarat un fel de supra, plin de aripioare si eleroane. Din cate vad la partea tehnica n-au umblat deloc, e ca si cum ai pune jante de 18 pe un 520d/525d/530d si ai vrea ca lumea sa zica "vai, asta e masina sport"... desi nu e chiar kitsch, nu se potriveste cu ce inseamna GT si cei de peste 35 de ani care isi permit sa o cumpere nu imi imaginez ca ar lasa bale la asemenea priveliste...
|
belea d masina frate!!!!! c nu ash face pt una k asta!!!!!offff....
|
kitul o face sa para agresiva ( nu ca nu era deja :lol:) arata f tare cu jantele si culoarea neagra ;) si interiorul ii f misto
|
cine vrea sa il dau ptr o tura!! cat da :) doamne ce masina da ce culoare are clima bizonica 1000 de trepte doamne dar e chiar a mea vai da ce masina :))
|
Quote:
Quote:
cred ca se referea la culoare care nu da bine deloc.. |
sicner sa fiu nici p mine nu prea ma impresioneaza eleronu .. da mai conteaza .. la 5 mii V10 .. da-l draq si la top speed 300 ?! .. e bestiala mashina ..
|
super tare...
asa da masina |
piesa fratee` ... arata excelent :X ...
|
NO COMMENT !!! prea tare ... BMW rullzzzz :)
|
jantele sunt tari rau... si e reusita masina .... super performante
|
eleronul ala are probabil si un rol in aerodinamica masinii, si nu arata chiar rau...
|
dupa ce ca mai e si superba ca stock au mai si tunato
|
ce lume nesimtita :D.......M6-le imi place la nebunie .......dar nu as refuza sa il mai si tunez :D
|
cu toate ca e impecabila
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:01. |
- Copyright 2026 4Tuning