![]() |
Re: Topul Celor Mai Lente Masini Din Lume!!!!
lente dar frumoase rau...mie unu mi-ar placea una ...:D:D:D
|
yo zic sa fak cinava cu masinile din ziua de azi atunci nu se gandeau aia la viteza si acceleratie ;)
|
banuiesc ca oricare dintre noi si`ar dori o masina deaia .. :) se pot vinde si cumpara de banii luati un bmw frumos :) sau orice altceva dupa preferinte
|
se gandeau destui la demaraje si pe vremea aia, doar aia e vremea cand au aparut muscle car-urile!
Ar fi interesant un astfel de top cu masinile inca in fabricatie acum, in 2006. Sunt convins ca Fabia HTp de 55 cp ar fi in top 10! |
L-a auzit careva pe Jeremy Clarkson spunand despre Fiat Panda diesel (modelul nou) ca este "singura masina in care se incalzeste in habitaclu mai repede decat atinge 100km/h" :)
Don`t call me baby, call me slowly :) Si daca le mai cauti sigur gasesti masini lente facute in 2005-2006 si nu ma refer aici la modele din 50-60 re,re ,restilizate. |
Quote:
~Nautilus |
nautilus aici ai dreptate .. sa ma corectez .. ai lua un urs frumos facut si cati caluti in plus la motor . nu te pot contrazice doarece vad ca si tu ai o broscuta :)
|
masina lenta si inpracticabila m-i s-a parut ibiza 1.2 benzina...
Masina era noua...avea 12 000km in bord....dar eu cred ca e stricata |
Quote:
|
Viteza maxima la Trabant este de 100km/h.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ba nu. Iubitor de Panda si posturi ce esti na!!!
https://www.youtube.com/watch?v=iGkUQ1-HBJo In ultimele 5 minute. |
Quote:
eu zik k lumea de atunci la o masina se gandau sa ii duca.... nu aveau tuninguri prin cap..! |
Si trebuia neaaparat sa citezi cu tot cu imagini?!....Iar referitor la comentariul tau,este absolut pueril- Nu neaaparat o masina rapida este si tunata,..."sa ii duca" exista si atunci in doua feluri: rapid sau lent...ca si gandirea oamenilor...unii sunt mai inceti...E mai nasol cand o masina e si inceata si proasta...:twisted: :oops:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning