![]() |
Re: DACIA 1300
|
2 Attachment(s)
am uitat sa pun poze cu axa :)
Spatamana trecuta am mai lucrat la masina, am montat un parbriz nou , am montat klometraju de la renault, am pus jentile pe spate ca pe fata nu am avut timp sa montez fuzetele, am tras niste cablori la motor pentru sonda de ulei, apa si servo frana si altele. momentan nu am poze dar o sa le pun |
6 Attachment(s)
pzele promise
|
Arata bine motorasul ,si ora de kilometraj;)
|
mai am mult de lucru la ea !
|
volanul nu se potriveste deloc cu bordul aprerea mea dar tu alegi ca e masina ta oricum in rest arata bine bft
|
Bafta in continuare!:-)
|
cat scrie pe axa aia?
340 sau 310? de ce masina e? sau cate grade tia zis ca are cel ce ti-a vandut-o? |
volanu deocamdata il las asa pana gasesc unu calumea, iar cu axa e luata de la unu https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...ult-12-ts.html
|
sal..te apuci si de tinichgerie? Sfatul meu ar fi sa incerci sa faci tabla calumea..si apoi sa treci la partea mecanica. Pasajele la roti asa vor ramane?
Spor la treaba!:D |
deocamdata mai am de cumparat multe piese si dupa aceia ma apuc de caroserie :D
|
2 Attachment(s)
:D o achizitie noua...
|
salut, marfa masina, ma bucur ca mai sunt pasionati prin valcea de dacii....kilometraju iti indica bine ? vad ca l-ai modificat...unde stai prin valcea?
|
kilometraju inca nu lam probat pentru ca nu am pus cutia de viteze si deocamdata imi cumpar piesele :)
eu stau in ostroveni ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning