![]() |
Re: BMW E36 M3 EVO Estoril blue
Quote:
|
narcis ai dat lovitura!:D...ziceai k vrei k la iarna sa o vopsesti integral, dar hai stai pana la primavara k atunci vreau sa-mi revopsesc integral TT-u si vreau sa-l fac in doua culori, iar una sa fie albastrul de pe m-ul tau!....
oricum e mai bine de vopsit cand e mai cand afara decat iarna!!... |
nu-l vopsi pe vremea asta acuma ca nu o sa prinda decat daca ti-o tzine vreo sapt la cuptor, vopseaua asta se tine foarte bine , da-i un polish si vopseste nasu si numai ai treaba
|
Quote:
Rama fata o vopsesc dupa ce montez instalatia pt spalat farurile. |
Quote:
|
in afara de a-l tine cat mai original mai ai ceva in gand cu el, adica un eleron ltw din 3 bucati niste lippere de gtr, etc?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Astazi a primit folie Llumar de la Cocktail Tuning si sunt f multumit de rezultat...sper ca maine sa montez si bandourile si sa-i mai fac cateva poze. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pozeee...pozeee....pozeee :lol: :D , o masina buna pe maini bune 8)
|
bmwaldo de ce esti tu mereu asa carcotash, inainte de a arunca vorbele mai gadeste-te odata, nu am nici ce-a mai vaga cunostintza in domeniul vopsitoriei pur si simplu mi-am dat cu parerea, si intr-adevar daca temperatura de afara e critica o sa iasa naspa, treaba ta eu am inchiat discutia si ma abtzin de acum incolo de la acest forum
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:55. |
- Copyright 2026 4Tuning