![]() |
Re: Barabus TKR - 1005 cai putere
dragutica masina din prisma performantelor...dar ragalia asta mai are de mancat 3 paini pana sa ajunga de teapa veyronului care este best car ever built
|
Quote:
Speedsterul cu un motor de 2.0 l stock scoate 4.9s 0-100km/h https://www.youtube.com/watch?v=2F4LQzTHGlY&search=180sx HKS 180SX 0-60mph @ 1.2 secs (not street legal) Nu e SF deloc valoarea aia de 1.67s, acuma sa vedem cum o sa se comporte o masina capabila de acea acceleratie in conditii de strada |
jmechera rau mashinutza asta , dar spatele e oribil , dar la c performantze are , cred k nu prea apuca nimeni sa intzeleaga ceva din el ^^
|
mi se pare mie sau e un mc laren tunat? ori cum e tata lor asa masina sa tot ai!!
|
Quote:
Fratilor sa stiti ca daca ar fi sa aleg dintre un Veyron si bestia asta, as alege jucaria asta, e unicata, nimeni nu ste ce e, ce performante, ce pretz...parerea mea (mai greu cu drumurile noastre):):):) as da un 8, se putea si mai bine |
Quote:
1.67 ...iti ramane minte-n urma...:)) |
Quote:
|
Bomba pe roti....cam urat spatele dar la perfosmantele astea ce mai conteaza cum arata....1.67:shock: :shock: :shock:
|
bah da urata e !
mai nou se intrec totzi in a face mashini cat mai inutile....orice producator de masini ar putea sa faca asha ceva...dar ce rost are? probabil consuma incredibil de mult. shi nu ai unde sa mergi cu ea....chiar deloc. ce prostie ! |
sa am bani sa imi iau una si ma mai gandesc :)
|
Sa fiu sincer asa as luao urata cum e dar asta dupa ce castig la tombola de la pufuleti:lol:
|
o masina de formula 1 nu are asa performatze si vine asta cu masina lor de 660k $ cu 1.67 sec pana la suta? masina de formula 1 scoate in jur la 2 sec si prinde 400 la ora si costa o avere. nu cred ce scriu aia acolo. si sa nu uitam ca masina de formula 1 are 400kg. ii prea putin sa prinda 100 din 1.67. parerea mea :)
|
masina asta bate ca performanta la ora actuala orice supercar aflat pe piata,pe locul doi vine bugatti veyronul nou. ca aspect insa brabusul arata mult mai rau per total fata de veyron.dar nu poti imbina utilul cu placutul mereu,nu-i asa baieti?
|
cum apesi pedala te si impinge in scaun :lol: numai ca nu cred ca face 0-100 in 1.67 sec... ii o masina destul de grea ;)
|
Foarte greu de crezut...io stiu de o toyota celica pikes peak car eprinde suta in 2.4 secunde...si asta e probata si aprobata...1.6 secunde doar pe luna poate...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning