![]() |
Re: Baia Mare
cred ca ma inscriu si eu....daca ma primiti inca cateva luni cu dacia....dupa aceea urmeaza calibra cel mai probabil
|
Da tu nu erai cu KRT intr-o vreme MM08SOR....sau ma insel io ....
|
Re
Quote:
salut. Poate vin si eu... Am loc ? :) |
Quote:
|
Re: Re
Quote:
|
Quote:
|
Re: Re
Quote:
|
Dar nu erai cu cei de la Kamikaze Racing Team ...?
|
nope ...nu eram in nici in club , pina acum 1 an jumate cand am intrat la MR
|
Inseamna ca am confundat persoana ...scuze...bafta cu filiala ...si ne mai vedem pe la BM cu alte ocazii (show-uri si alte alea). Numai bine!! Si o recomandare ...incearca sa ridici sectiunea asta la nivel de comunitate 4 Tuning...altfel o sa fie atunci ....oamenii se gasesc mai usor;)
|
ok , mersi mult , astept sa ne intalnim ..toate cele bune
|
Tunerul nostru oficial va fi ''Need for tuning'' , situat pe Blv Republicii , vis a vis de cladirea SRI...Orice aveti nevoie in materie de styling (interior - exterior) , motor , jante (cele mai adevarate din zona de nord a romaniei , stiu ca si eu am avut 3 seturi de la el :) ) ..Cu respect CWY'ul
|
Totusi un pic de interes nu'si da nimeni ???? credeam ca sunt mai multi pasionati de tuning ...oricum vedem cati vor veni maine seara
|
am si eu o chestie de intrebat. daka masina mea ii "underconstruction" si nu pot veni cu ea, are ceva?
|
Quote:
Nu e absolut nici o problema , in club vor fi primiti NUMAI cei care sunt cu adevarat pasionati de tuning si vor arata performante ..Va multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning