![]() |
Re: VOTING cea mai frumoasa masina din CLUJ!
Clar....Astra (lambo doors) ii cea mai tare!!!!:D
|
totusi cel mai tare ramane CJ 82 LXL!!!!!
de ce nu-l mediatizatzi si pe el? pt ca da clasa la toata lumea?:twisted: |
mai putini stiu de el.. si e mai nou.... cu jante. si asa mai departe.. oricum .. ce e in lista e cam 50 % din bestiile din Cj
|
matiz-GEF
nissan-BSA leon spider bmw- DMX golf4 - soarecu bmw -RAU astra lambo doors bmw LXL mercedes 190 -MAS astra -TUN fiat 500 ... si mai puneti voi baieti ca mai si sigur :D,.. sapoi sa se adune de un pul calumea :D |
si vectra lu' GEF'u nu ar merge??
|
i voie numa cu o masina pe proprietar :))))))))))))))
just kidding man .. mere ce e modificat |
3 Attachment(s)
some detailed pictures of astra...
|
Quote:
de ce mashina demanelistmah? ai daotzara din coada daca ai avea-o,prin centru pela DIESEL tu ai fi mniezu itizic eu. tuesti bun numa la critici deaia poate disperi pe toata lumea.Mai uitate ce scrie lumea despre tineca numa de deastea te ti shi incearca sa fi mai diplomat,parerile tinele ptr tine.Cam atat am avut de spus.Nici mie nu imi placea spoileruala vechi,dar asta e mortal ,dar deaia nu am scris pe forum asta.HAI PA |
Quote:
BHA ALA ALBASTRU CU JANTE NEGRE MOMO II ASTA AL LUI SORICELU.O FO INAINTE A LUI PAUL DOMOCOS SHI L-O VANDUT LUI. |
cu matizu nu mai aveti poze ? ca e ff interesant :D
|
poze cu matizul gasesti pe topicul lansarea tokyo drift in cluj la pagina 4-5 sau 6 nu mai stiu sigur
|
Quote:
|
Ar mai intra shi mashina lui Paul Alb BMW-ul albastru de iatalia.Mie mi se pare o mashina frumoasa facuta cu gust.
|
eu as zice ca ar trebui bagate la vot si masinile care merg care ai ceva sub capota deocamdata glfu lui soricelu si seatu de la spider merg si bmw lui rares:D
|
Quote:
in al doilea rand, am alte idealuri in vata decat sa ma plimb cu un bmw in 7 culori pe la diesel, asta ii visu' omului sarac la minte... in al treilea rand, despre ce zic altii de mine... mi se rupe... fiecare are dreptu la o parere, buna, rea, cum o fi... in final, iti doresc multa sanatate sa ai o flota de bmw-uri dealea sa le parchezi pe toate in fata la diesel si sa misune toate femeile in juru' tau :rolleyes2 ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning