![]() |
Re: E46 - 318i CaZ
Quote:
|
am zis sa pun 2 3 poze ca am promis demult .. o sa urmeze un foto sesion .. curand ..
Planuri de viitor: First Step Sa o Inmatriculez Schimbat Filtre,Ulei,Distributie Schimbat stopuri .. Schimbat semnalele de pe aripi Inele Angel-eyes 2 Boxe pe fata si 2 Boxe pe spate mai sanatoase .. Folie Omologata Un tratament la piele sa fie mai soft cu toate ca e impecabila XENON pe Proiectoare Next Step Suspensia schimbata .. o lasam pe burta oleaca :twisted: Niste Jante Modulare ceva deosebit Eleron Pe Portbagaj tip M dala mic si Pleoapa la luneta Poate un Bad Boy Look si in final o cloantare a masinii dar culoarea se va decide in timp |
Vecineee uite-te si tu cum arata masina asta nu ti-a fost mila cand ai invartito prin campu ala plin de gropi????
Data viitoare nu te mai las la volan ca te ti numai de prostii:twisted::twisted: |
Quote:
|
Quote:
CAND VREI FOTOGRAF ADEVARAT !!! NU DOAR CU APARAT !!CU UN INTREG ARSENAL PENTRU A FACE O POZA ADEVARATA MA CAUTI CA ITI DAU EU UN BAIETEL !!! |
deci cazule..masina e superba ! deja mi-o imaginez cum va arata cu modificare alea de care ai zis :oops: hai grabeste-te ca lumea asteapta sa o vada oleaca schimbata :oops:
|
si app: contacteaza-l pe colegu` de mai sus...are nevoie urgenta de niste poze profesionale :oops:
|
din motive financiare am fost nevoit sa vand masina .. :rolleyes2
rog un moderator sa inchida topicul MULTUMESC |
| All times are GMT +2. The time now is 23:15. |
- Copyright 2026 4Tuning