![]() |
sorry
sorry da am 12 ani
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
din pacate, Skyline-ul din 2 Gay 2 Curious, ar luao in barba destul de rau de la RS4 lui Cata..........neonele alea de sub masina si aptipildele sa sti ca nu adauga cai putere din pacate :lol: :lol: :lol: :lol:
PS: si aici se incheie OFF-Topicul, inapoi la discutia cu AUDI |
bravo pimp :lol: nare rost sa mai zic nimic este un baiat are vacanta si nare ce sa facsa se plictiseste :lol: nu stie cel alal skyline sau rs4 a vazut si el filmul sambata :lol: :lol: :lol:
|
vezi ce faci
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
|
na ca sa suparat skyline-robert pe noi :lol: cred ca la batut taticu si acuma nu mai are voie la calculator :lol: :lol: :lol:
|
oameni, tot respectu pt audi in general si mai ales pt RS4....dar fratilor pe forumu asta numai de audi se vorbeste?
sincer (fara rea vointa) e cam mult parerea mea |
cum numai de audi eu am impresia ca se vb prea putin de audi :lol: dar avem atatea subiecte :lol: chiar cu bmw nu avem asa multe :idea: :?: pai haideti sa facem mai multe subiecte :lol: eu nu ma supar deloc fiecare poate sa faca subiect nou sau?? :lol: :lol: :lol:
|
Dar de audi chiar nu s-a vorbit..mai mult de bmw si de golfuri..hai sa vb de audi...de ford...! :wink:
|
cum mah nu s-a vorbit.??cred ca vb tu aiurea! e topic special facut pt audi baiete!
intr-adevar s-au mai zis cate ceva de vw, bmw, dar de Renault Clio Sport, PGT, Citroen, Octavia RS (vb de masini sport), Leon Cupra, VOLVO, Saab 9-5 Aero, etc :roll: :roll: -ca sa nu mai zic de masinile WRC care zic eu sunt un subiect interesant :twisted: :twisted: |
Hai sa vb de Lastun mai bine..asta da subiect ..:)
|
ce????
HAHAHAHA sti ca cu tine numai am treaba :wink: :wink: :wink: :wink:
|
dar fratilor nu va certai poti sa faci subiect nou si sa vb despre ce doriti voi :lol: aici se vb despre audi :lol: si tu robert daca te mai prind ca scri ceva iti sparg ochelari :shock: :shock: :shock: :lol: vezi nu ma fa sal sun pe \"taticu\" :lol: :lol: :lol:
|
haha
crezi ca mie frica de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si daca vrei sa scri asa mult dute la www.chat4free.de si scri acolo mult. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D FU |
haha
crezi ca mie frica de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si daca vrei sa scri asa mult dute la www.chat4free.de si scri acolo mult. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D FU |
ba ignoratil pur si simplu nare ce sa fac sta toata ziua singur acasa are vacanta ca normal trebuie sa fie in patut la ora 21 :lol: si pe messenger ma dispera :twisted: :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning