![]() |
Re: Team Building 4Speed Squad
o vreau neaparat! de fapt pot sa ma laud un pic. ;)
|
stabilitzi si voi ca poate vin si eu :)
|
Quote:
|
in calitate de ex-arbitru divizionar de baschet va pot arbitra de jucat doar as foarte lejer nu vreau sa fortez genunchi.
|
Quote:
si e luminat pe timpu seri |
Quote:
|
e vorba de o scola generala cu vreo 20 si ceva de cosur ide baschet in aer liber iluminare .....
|
Quote:
|
:D Pai in cazu' asta Reme > are loc pe 6 !
|
teapa ca plec pe 7!
|
de data asta ma bag si eu ....sunt perfect sanatos!!!cred!
|
haideti sa mai gasim activitati pe care sa le facem in toci sa ne cunoastem mai bine ...sa ne distram mai mnult impreuna !!!ce ziceti ?!
|
Eu plec la munte in weekend da nu va iau cu mine :twisted:
poate saptaman viitoare de la cursa LR mergem pe undeva. Sau care are chef sa merga la munte tot asa intr-un weekend la o plimbare cu bicicletele pe munte. veniti cu idei propuneri sau pe 23 dupa cursa de la calarasi luam pe undeva cazare si duminica la un pescuit in Dunare...... PS: in sera asta team building, frecare de menta la Poiana :rolleyes2 |
Am vb si cu Evo sa ne combinam mai multi la o Cheia. Drumul ala... nu poti sa NU te indragostesti de el. Daca mergem in coloana pe acolo, va garantez ca va fi cea mai smechera chestie facuta vreodata. Organizam ceva?
|
eu ma bag, dar mergem 2 zile? sau 1 zi, daca e o zi putem saptamna viitoare dupa cursa LR
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning