![]() |
Re: Go Logan !!!!
inainte sa pun jantele pe ea ! tre sa le cumpar si sa iau si gume !
banii de jante , gume, si alte cacaturi care vor mai fi puse pe masina , sper sa ii am la sfarsitul saptamanii !!! |
simti cum iti creste adrenalina cand auzi asa toba... se aude tare misto. Bvo frate, tine-o tot asa. Sper sa pui curand poze cu jantele!
|
Quote:
|
Imi explica si mie careva ,in primul filmulet ala de 13 mb,se aude un zgomot usor melodios,ala nu este facut de toba,ce interferente sunt?Am mai auzit zgomotul ala si pe filmuletzul postat cu honda civic typeR MAX...
Primul filmulet de pe pagina a 2a :) |
ca sa fiu modest cu voi ...mie nu`mi plac logan`urile...serios...nu mi se par deloc atragatoare...sau poate nu vad io ce ar trebui...ce va place atat la ele..? daca tot e : Go Logan !!!
|
Eee...asta este...fiecare cu gusturile lui.S-aude misto toba doar ca in filmuletzul ala sunt interferente care o fac sa se auda de parca ar fii bmw :)
|
:D asta da...doar ca tre sa recunosti si u....drept dat...logan..e family car mai mult..nu chiar super mashina...dc nu`ti tragi un a3 sau a6 ?
|
Pai tocmai asta e si scopu...sa faci o masina misto din orice ...
|
aici ai dreptate...
|
Aleas huse dinalea care se incalzesc?:D
Daca da zi si mie cum se "comporta" si cat te-au costat!! Ms mult.. Cat despre masina...toba e super:D |
Mallus ce ai patzit ? nu ai incalzire in mashina? pt ce`ti mai trebuie huse care se incalzesc?
|
ba da dar in dacie dureaza cam mult pana se incalzeste si cred ca mi-ar trebui niste astfel de huse!
Aveti idee cat de bune sunt si cam cat ajung?:-) |
Io unu nu jtiu ....mai cauta
|
nu sunt cu incalzire husele !!! k oricum se incalzeste cat de cat repede motorul
|
2 Attachment(s)
viteza maxima am atins-o pe buc-pitesti cand veneam de la legalele din craiova
mai mult nu cred k fugeeee , dar oricum pt 1.4 !!!......... |
| All times are GMT +2. The time now is 18:08. |
- Copyright 2026 4Tuning