![]() |
Re: masina mea Dacia Solenza HD87GRS
4 Attachment(s)
ai vazut numarul cand mergeai la lucru? Da......o sa il pun la loc....numai sa ma mai plictisesc putin de pozitia lui :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Bah da cu bara aia ce faci?? Ai facut-o acolo neagra, acuma pica vopseaua... vine toamna?? :lol:
|
o grila fara stema nu incerci?:>
|
Sergiu asa am luat masina ...nu am dat eu cu vopsea.....Planuri de viitor: capota(ca e praf), grila fara stema, niste pleoape si neaparat vopsirea spoilerului.
|
Poi hai!!! Hai sa facem :D
|
8 Attachment(s)
Saptamana trecuta am apucat sa dau jos spoilerul din fata si sa-l vopsesc... rezultatul a fost cat de cat ok. Luni am apucat sa schimb si incinta subwoofer-ului, acuma am o mini lada care se aude mult mai bine decat tubul de bass.
|
........nu vrea nimeni o incinta de bass (tub) originala blaupunkt a doar 40 de "prune"?
|
arata si ea a masina acuma cu bara aia.... :P
|
ar merge sa modifici grila !!!
|
Arata mult mult mai bine cu bara revopsita si cu nr. de inmatriculare pe mijloc,felicitari.
|
urmeaza acum o grila fara emblema....capota.....numai ca acum a venit frigul.... asa ca trebuie sa inlocuiesc acumulatorul, sa iau 2 gume de iarna....si sa schimb antigelul..
|
de ce nu-i vopsesti si adaosul ala negru extensia aia de la bara pe fata? ar da mult mai bine cu alb. Frumoasa masina in rest, felicitari sa o stapanesti sanatos.
|
multumesc.......
Necaz mare azi mi-am pierdut / mi s-au furat actele (talon,permis,buletin, carduri+o suma de bani).....nici nu vreau sa ma candesc cat o sa am de umblat... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:55. |
- Copyright 2026 4Tuning