Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Babutza mea, VL 57 TYT (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/205752-babutza-mea-vl-57-tyt.html)

VL-31-BOG 16-02-11 22:33

Re: Babutza mea, VL 57 TYT

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BrandyMPX (Post 4092059)
frumos ... dar parca era buna si o schimbare de culoare la (lumina) bord ;)

O sa vina cu siguranta si acea schimbare, deocamdata las asa, vreau sa fac ceva mai special.. GALBEN ( lamaie ), sau un portocaliu..sau de ce nu, ALB. Si in bord si lumina de interior de sub topedo. Deja albastru, rosu.. au devenit banale. Cel putin mie asa mi se par. Din ce in ce mai multe masini cu lumina albastra.

+ niste poze dupa o balaceala :lol: si in alta seara stand zgribulita in ploaie ...

vandam 25-02-11 08:51

[QUOTE=VL-31-BOG;4092378]O sa vina cu siguranta si acea schimbare, deocamdata las asa, vreau sa fac ceva mai special.. GALBEN ( lamaie ), sau un portocaliu..sau de ce nu, ALB. Si in bord si lumina de interior de sub topedo. Deja albastru, rosu.. au devenit banale. Cel putin mie asa mi se par. Din ce in ce mai multe masini cu lumina albastra.QUOTE]

si cand te apuci de tot ce ai zis ?

VL-31-BOG 25-02-11 14:04

[QUOTE=vandam;4118836]
Quote:

Originally Posted by VL-31-BOG (Post 4092378)
O sa vina cu siguranta si acea schimbare, deocamdata las asa, vreau sa fac ceva mai special.. GALBEN ( lamaie ), sau un portocaliu..sau de ce nu, ALB. Si in bord si lumina de interior de sub topedo. Deja albastru, rosu.. au devenit banale. Cel putin mie asa mi se par. Din ce in ce mai multe masini cu lumina albastra.QUOTE]

si cand te apuci de tot ce ai zis ?

Hmm.. bani sa fie, si sa fie timpul bun.. ca la cum e acum afara, nu cred ca ar sta nimeni pe afara sa lucreze la masina, sincer. E cam greu sa faci prea multe dintr`o data , din banii de student ;)
Oricum o sa revin atunci cand o sa modific ceva la ea !

vandam 25-02-11 14:21

Quote:

Originally Posted by VL-31-BOG (Post 4119706)
Hmm.. bani sa fie, si sa fie timpul bun.. ca la cum e acum afara, nu cred ca ar sta nimeni pe afara sa lucreze la masina, sincer. E cam greu sa faci prea multe dintr`o data , din banii de student ;)
Oricum o sa revin atunci cand o sa modific ceva la ea !

cam ce modificari ii vei face ?

VL-31-BOG 25-02-11 14:28

Quote:

Originally Posted by vandam (Post 4119745)
cam ce modificari ii vei face ?

Planuri sunt multe, refacuta pe partea de tablarie,revopsita, lasata mai jos, schimbat ( prioritate ) rulmentii fatza, grila custom(scrie printre primele posturi aici), montat un kit de bari+praguri ( cu proiectoare ) ... o toba sport ceva mai ieftina :(...si multe altele.. si dupa, poate o sa umblu putin la interior.. refacut/inlocuit scaune.. bordul..

Cu timpul, o sa se gaseasca bani sa o fac asa cum vreau. I love this car !

VL-31-BOG 07-04-11 22:51

Am revenit cu ceva nou.
Azi am achizitionat o fusta ( sub bara fatza) ... de la dezmembrari. Arata bine, ce pot sa zic, la cati bani am dat pe ea...:oops: Maine o sa fac poze, si o sa fie montata imediat ce o curat putin, si aplic vopseaua pe ea. Pana atunci, maine schimb telescop spate stanga, ( s-a rupt, si atarna :lol: ), dupa care o sa dau bara fatza jos, sa o indrept ( se vede in poze, partea stanga, e putin stramba).
Nu stiu daca reusesc sa o vopsesc maine, dar risc sa o indrept, chiar daca o sa stau cateva zile cu ea nevopsita. :rolleyes2
Urmeaza cat de curand, o grila + ochelari mai inguste putin.. :joy: era o poza prin primele posturi, cu dacia aia sport neagra.

VL-31-BOG 12-04-11 22:47

Azi, masina a primit un set de becuri halogen H4, Albastre. Lumina mai puternica avand in vedere ca sunt 55 cu 60, fata de ce aveam inainte, si ziua, dau un aspect placut farurilor, parerea mea.

VL-31-BOG 16-05-11 19:43

Salutare, am revenit cu alte modificari.
*De curand am schimbat rulmenii pe fata, merge foarte frumos acum.
*Azi a primit o toba sport, ce de pe VL 81 VAL, maine o sa ii schimb tamponul acela din suportul de la sasiu, ca mi s-a rupt azi, incercand sa dau vechea toba jos.
*Niste becuri H4 halogen 100/90w cu cateva zile in urma.

Si cateva lucruri mai de mult facute, de care nu am mai amintit, dat grila + ochelari jos, vopsit negru masca de fier ( sa nu se mai vada acel crem ).
In curand sper sa fac tablaria cap - coada, un antifon, o vopsea, sus cu barile si pragurile, si cam aia e. Apoi interior.

Cu poze/ filmulete o sa revin.

Ca sa va faceti o parere de toba, am pus un filmulet cu masina pe care a fost. ( diferenta exista pt k in film e pe un motor de 1.6 , si eu am motor de 1.3 )

All times are GMT +2. The time now is 12:20.

- Copyright 2026 4Tuning