![]() |
Re: LOGAN... mai "fitzos"(personal tuning)
:lol: :lol: :lol: Tare Rau...
|
wow...super
|
Ermmm hello. Primul meu post :-)
http://photos1.blogger.com/blogger/2...y%20Serj.0.jpg Sper sa placa cuiva. Exista cumva o sectiune speciala pentru creatii or sum sum? |
5 Attachment(s)
Quote:
:arrow: |
super ce sa zicem
|
asta e cel mai tare logan pe care l`am vazut vreodata....
|
a muncit omu'... nimic d zis... dar yo zic k a km exagerat l el! L-a km "imprashtiat"... Oricum, bani si munk investita in "blana" lui!;)
|
kit-ul de pe logan nu e chiar unicat ... spoilerul spate l-am mai vazut pe o astra ... si treaba cu capacele vopsite nu prea dau bine ... mergeau niste jenti .. la cat a investit omu in masina ...
|
Am vaz si eu Loganu asta prin eforie ; am avut impresia ca pe capota din fanta era body paint dar e lipita o vrajeala; :) oricum e belea; am obs totodata cum erau julite spoilerele de la gropi presupun :P
|
fratilor cum necum ... masina aceasta arata super .. cu bara din spate din astra...si ce dak... dar ori cum prinde bine si nu o putem numi kichi.... arata super... tot respectul din partea mea... mainile sus...pt munca sa
|
8 Attachment(s)
din lateral zici ca e super masina , per total frumusica (nu-mi place spoilerul fata daia e frumusica daca era alt model cine stie :-P)
....totusi sa revenim la mosina baiatului.... ....iti mai dau si eu niste idei(desi cred ca multe din pozele de mai jos iti sunt cunoscute) =>.... |
3 Attachment(s)
:arrow:
alte idei |
4 Attachment(s)
salut! uite alta idee
|
2 Attachment(s)
kitul de pe cel alb de mm este de vanzare...la 16 mil lei...include spoiler fata spoiler spate praguri pleoape plasa neagra si proiectoare cu angel eyes...si este vopsit alb;)
|
Quote:
e kitu de la pilot de care deja lumea tind sa cred ca s-a plictisit pe logan .. oricum , felicitari baietilor .. au stiut sa-si vanda marfa.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning