![]() |
Re: Un Tico Portocaliu
FAIN TICOZAURUL
|
Un Tico Portocaliu
1 Attachment(s)
Din categoria ,,ce am mai pierdut prin gropile Ploiestiului" ma incadrez la categoria ,,bucati din toba finla''.Astfel domn' primar a contribuit la tuningul masinii mele acum avand o toba ,,sport" de tot zgomotul:lol:.Astfel ca pana la remedierea problemei sper sa nu raman fara talon din cauza zgomotului:rolleyes2Attachment 1666293
|
Azi am vrut sa schimb garnitura conica dintre galeria de evacurare si toba dar nu am reusit deoarece am un surub care se incapataneaza sa nu se desfaca si i-am si distrus hexagonul.Maine o sa dau bara fata jos pentru a inlesni accesul la surubul enervant.:x
|
Baga flexul in el :lol:
|
Un Tico Portocaliu
4 Attachment(s)
Dupa doua ore de chin si muuuuuulte injuraturi am reusit sa desfac panarama de surub.Bineinteles ca am fost nevoit sa dau bara jos altfel nu cred ca as fi putut reusi.Multumesc pentru posibila solutie B-99-SAA,chiar am fost aproape sa o pun in aplicare .....bine totusi ca nu am facut-o
|
Super tare masina. O masina de nota 10 la aspect si nu numai :D
|
A incercat cineva sa puna leduri in comenzile pentru faruri si stergatoare?
|
am mai vazut ticozauru prin ploiesti e fenomenal rau de tot :-P mai ales culoarea:D
|
masina arata super!!!
|
2 Attachment(s)
Vine iarna...incaltaminte adecvata:lol:.Si am vopsit si jantele cu negru mat la interior si argintiu pe margini. Attachment 1721852
Attachment 1721853 |
Super si eu ma pregatesc de acelasi lucru. De unde ai facut rost de jante de tabla pe 13 ?
|
George nu am jante pe 13 sunt cele pe 12 ale ei doar ca am luat anvelope de iarna 135/80/r12.Stiu ca iarna sunt de preferat anvelope inguste si cu balonul mare.Abia astept zapada :lol:banuiesc ca sti la ce ma refer
|
arata bine buburuza :D bad boy-ul din ce e facut ?
|
deci........cel mai criminal tico!!!!!!!!!!!!!!!
PS:la un xenon te-ai gandit sa-i pui? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:25. |
- Copyright 2026 4Tuning