![]() |
Re: posesor de auto dacia s.n.
da buna ideie sa vad ce pot sa fac
|
3 Attachment(s)
salutare lume gata am facut ornamentu de la numar negru frumos da bine se apropie de original si merge cu butonu de la portbagaj la fel negru e ok acum.
o sa atasez poze |
e acu a mai inviat si masina fara griul acela pe ea.bafta
|
salut!frumoasa masina!app de chestiilea alea cromate...le-ai dat jos?ca nu dadeau prea bn din pacate.restul de gri ?
uite.....iti propun maine seara o intalnire,cel mai probabil in port sau pe la statuie.lasa-mi pe PM nr tau de tel si te voi suna eu sa-ti comunic ora si locul.probabil va veni si Koeniseg2peu si inca vreo 2-3 pers de pe forum(deja si-au anuntat prezenta) si inca vreo 5-6 prieteni si sper impreuna sa ne ajutam.ast PM. scz de offtopic :D |
da mersi o sa trec pe acolo daca vezi masina br-59-ene da un semn ceva.
|
offtopic....:D....uite id-ul meu:trance_marius2004.baga-l si mai vb pe mess.;)
|
salutare lume ce mai faceti?:D
|
salutare a mers masinuta mea duminica asta prin slanic ,comanesti si darmanesti am urcat la deal cu ea ara nu alta imi plac experiente le astea aventura nu gluma bine sa murdarit dar nu ma lasat deloc sunt foarte multumit de ia chiar nu am ce sa-i reprosez am luat si 150 km si mai aveam pedala pacat ca nu avem drumuri bune dar natura e superba am poze.;)
|
' afara e frig si inghetat ne dam cu sania pe uscat"...........
|
Asa cum ai vopsit aia de la portbagaj , vopseste si grila , sau ia-ti alta , dar daca e buna neindoita si altele vopsesteo , apoi , aia de la stalpi , "fii mai ascultator" , abia dupa ce ai vazut de 10 ori ca ti-au spus colegii de chestia de la portbagaj abia acum ai facut , bine atunci , dar dupa multeee reply-uri.
|
de la onesti sa traiesti" momentan nu mai fac nimic la ea am un carton in fata pentrui caldura daca se face cald mai umblu la ceva .
|
salutare lume la multi ani pe 2011.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
salutare lume la multi ani pe 2011.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
1 Attachment(s)
gata am curatat stilpii si geamurile laterale dar o veste proasta am avut rupt eleronu de la prindere ,dar am reusit sal repar si l-am montat la loc azi ,am adaugat un set de bujii noi n.g.k foarte bune se simte un pic la motor merge mai bine eu am avut model original de renault
|
Maşina reprezintă o bază bună, dar acum fără supărare...eu dacă aş fi īn locul tău, i-aş mai cere din cānd īn cānd părerea colegului tău de muncă, Bogdan.
Omu' are mult bun gust şi chiar ai avea cāteceva de īnvăţat de la el. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning