![]() |
Re: jante mishto,bari fata spate,etc
da spoilerul de la des a fost la mine si mi l-au furat... :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cei de la fibrocom fac si pe comanda, sau ce firma face pe comanda? Va rog!
Fibra de sticla se poate taia cu un fierastrau electir, sau cu ceva:D? Jantele de la metro se potrivesc la Dacie sau la Oltcit RM. Unde se gasesc aripi de carbon sau fibra de sticla pt Oltcit, am auzit ca exista si capote de fibra, unde??:rolleyes2 |
:)))),,tare faza
|
Quote:
fibra de sticla se taie cu flexul cel mai bine....daca iti mai la indemana cu pendularul,poti taia si cu ala!!! jantele de la metro se potrivesc pe rm...le poti pune pe r sau trs cu flanse de rm!!! capote si aripi de fibra gasesti la avi(firma de piscine) dar calitatea este de 2 lei!!!' multumit? |
ai idee de ceva preturi ? .... macar sa le iau eu ... porma le intaresc acasa ;)
|
2 Attachment(s)
Aha, merci mult dar m-am lasat de spoilere si astea...:D acum caut praguri din fibra alea stock de Oltcit uitati poza, are cineva asa ceva????? Si mai caut si un motor de TRS franta. Alea nu mi se par asa de aerodimanice, oricum vreau sa modific spoilerul fata si grila :D si sa-i pun pragurile.
Multumesc mult!! |
YBO-lino mititel :) foarte frumos oltcitu` lu` Pupa
|
Quote:
daca vrei da-mi pm!!! |
un picut mai la vara ..
|
asa ziceam k ma apuc si yo de a mea mai la vara dar nush cand va veni vara asta k prin predeal ninge si sar putea sa mai ninga si pe la noi
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning