![]() |
Re: Vw Fest !!!!!!!!!
10 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze...cam slaba calitatea...
|
Szupeeerrr Tare Acest Vw Fest packat ka nu se face asa ceva si prin Timisoara ka Bucurestiu e prea departe de mine:-) .Orikum Felicitari celor kare au oragnizat intalnirea aceasta a posesorilor si a pasionatilor de Vw.;)
|
Ma bucur ca am participat si sper ca sa fie si o editie a II -a cat mai curand :lol: ...
VW Rulez ... asta e CLAR ... :lol: FELICITARI inca o data ORGANIZATORILOR si SPONSORILOR ... VW BORA RULEZ ... dupa cum s-a vazut si azi :lol: |
Quote:
|
mercic MULT
madskilz ... is THE BEST :oops: Mercic pentru tot ce ati facut :lol: A fost BESTIAL :lol: |
pe langa faptul ca au fost super masini..am cunoscut cateva persoane ... de exemplu Xel'naga ... nu il cunosteam ... credeam k e cine stie ce pusti fitos de bani gata...care se rupe in basini ..:lol: :lol: cand mi`am dat seama ca e un super om ... super caracter.. un om cu care poti sa vorbesti ...si foarte de treaba...
p.s : sunt bune fest`urile sa iti faci si preteni noi sa cunosti adevaratele persoane .. nu caracterele de pe net ;) asa ca .. invit cat mai multe persoane la urmatorul fest :D :D |
Mercic Walderrama ...
Stiam eu ca in Anonymous MotorSport sunt baieti SUPER OK ... Ce pot sa mai zic :lol: ... SUNTE-TI MARI ... SPER sa realizati multe ... M-am bucurat ca v-am cunoscut ... Mi-a parut rau ca nu prea au venit BORA ( inafara de a mea si inca una stoc ) ... :lol: Organizarea a fost OK si mi-au placut pozele cu FATA ... :lol: Sper sa intru si eu in posesia LOR :lol: INCA O DATA ... FELICITARI Anonymous MotorSport , GOLF TUNING si VW FORUM ( si toata lume implicata participanti si organizatori ) :lol: |
Super tare intalnirea.Ar merita facut in fiecare luna un astfel de fest
|
Quote:
|
si mie mi-au placut pozele cu fata...sper sa le vedem curand
|
a fost peste asteptarile mele pacat cu vremea nasoala
|
Si EU si COLEGI mei de club am ramas IMPRESIONATI
... Buna organizare si la MAI MARE ... spr sa fim mai multi de 200 data viitoare :lol: |
ne bucura foarte mult feedback-ul pozitiv....ne buucram k nu v-a parut rau si nu ati fost dezamagiti.pentru un first time se pare k am inceput cu dreptul in ciuda vremii si timpului scurt in care s-a anuntat oficial toate detaliile ( 6 zile)
multumim tuturor pentru k altfel nu faceam vw fest de unii singuri.....poate cu desene pe asfalt in creta :lol: cine stie....poate chiar reusim sa strangem candva 200 de masini 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning