![]() |
Re: Custom & Paint by Nilss Bucureşti
3 Attachment(s)
Inca 3 poze cu capota de mondeo pregatita de vopsit.
|
sal am un golf 4 si vreau sa imi corectezi bad boy-ul este din tabla dar este facut cum este o capota de ford focus pe mijloc este curbat si vreau sa ii indrepti cum putem face imi lasi un nr de tel si vin sa vezi masina ms frumos
|
Quote:
CONTACT ym: [email protected] Tel 0763392856 vorbim la telefon unde trebuie sa vii |
De vopsit (si pregatirea prealabila) pentru o bara fata de Aveo care are niste modificari din fibra facute cam cat ar costa, macar aproximativ ?
Si codul de culoare il iei din informatiile masinii sau cu mostra de vopsea de pe masina ? Mersi anticipat. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
In executie bara de la swiftul lui Razak :)
|
2 Attachment(s)
Si nu numai bara ;)
|
3 Attachment(s)
Uite culorile...si cam cate carene are...
|
Vreau sa stiu si eu cat m-ar costa evazarile spate la cielo.
|
Ai P.M. cu pretul Phar3ll.
|
5 Attachment(s)
Bara de ford focus break reparata.
|
probabil ca nu vrei sa-ti dezvalui secretele meseriei, dar totusi incerc. imi poti spune ce silicon folosesti pentru etansare aici?
|
6 Attachment(s)
1.Salutare in 1 rand..mi te'a recomandat un prieten...seby cu Vectra A.
La primavara/vara ... vreau sa fac o schimbare radicala la masina. Am un Opel Astra F hatchback in 4 usi. I'am luat jante Borbet A 16" 9j spate 7.5j fata. Ii cumpar suspensie reglabila ca momentan am sport fixa. vreau : -usi clean ( asta include si mecanismu cu motorase si toate cele.daca nu,am pe cineva care imi poate face . dar daca tot e sa fac o trb,sa o fac cap coada la un singur om ..intelegi tu ) -haion clean -evazari aripi spate (asta presupune si evazare usi spate putin ca sa nu stric linia masinii,fiind in 4 usi) La evazari aripi spate nu vreau sa ii ramana locu ala drept,ci sa fac aripa rotunda (dupa cum stii si tu banuiesc , la astra F , rugineste acolo rau de tot .Vreau sa termin cu asta. Spune'mi daca poti face ce am zis eu si daca da,da'mi un pret orientativ si nu exagerat :P criza asta domne :)) 2.BSB'ule tu ai fost azi pe drumu spre Pitesti ? A trecut o masina exact ca a ta...poate chiar a ta era:P Mergeam spre valcea si mi'a sarit in ochi imediat :rolleyes2 Astept raspuns .Numai bine.8) |
Iuly, Minimal aveti P.M.
|
Salut, m-ar interesa o vopsire totatala exterior Bmw e36 coupe, imola red, acum e hellrot, evazari aripi spate si mici reparatii rugina (aripi).Vopsitul se face in cuptor? Un pret per total te rog.Multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning