Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom & Paint by Nilss Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/204108-custom-and-paint-by-nilss-bucuresti.html)

Nilss 20-12-10 21:01

Re: Custom & Paint by Nilss Bucureşti

3 Attachment(s)
Inca 3 poze cu capota de mondeo pregatita de vopsit.

eugen.nytro 26-12-10 09:59

sal am un golf 4 si vreau sa imi corectezi bad boy-ul este din tabla dar este facut cum este o capota de ford focus pe mijloc este curbat si vreau sa ii indrepti cum putem face imi lasi un nr de tel si vin sa vezi masina ms frumos

Nilss 26-12-10 12:25

Quote:

Originally Posted by eugen.nytro (Post 3927717)
sal am un golf 4 si vreau sa imi corectezi bad boy-ul este din tabla dar este facut cum este o capota de ford focus pe mijloc este curbat si vreau sa ii indrepti cum putem face imi lasi un nr de tel si vin sa vezi masina ms frumos

CONTACT

ym: [email protected]

Tel 0763392856

vorbim la telefon unde trebuie sa vii

SV25MBN 10-01-11 18:30

De vopsit (si pregatirea prealabila) pentru o bara fata de Aveo care are niste modificari din fibra facute cam cat ar costa, macar aproximativ ?

Si codul de culoare il iei din informatiile masinii sau cu mostra de vopsea de pe masina ?

Mersi anticipat.

N D Y 10-01-11 22:47

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 3972489)
De vopsit (si pregatirea prealabila) pentru o bara fata de Aveo care are niste modificari din fibra facute cam cat ar costa, macar aproximativ ?

Si codul de culoare il iei din informatiile masinii sau cu mostra de vopsea de pe masina ?

Mersi anticipat.

Salut ....culoarea se rezolva dar cel mai bine si mai corect este sa ii dai un tel si sa va vedeti ....prin tel nu stie in ce stadiu e masina ta... Si nici pe poze nu poate da un pret...un tel ... Va vedeti ...simplu ...toate se rezolva ...preturi bune!

N D Y 15-01-11 15:28

3 Attachment(s)
In executie bara de la swiftul lui Razak :)

razak 15-01-11 22:41

2 Attachment(s)
Si nu numai bara ;)

SUPAPA_Jr 17-01-11 07:11

3 Attachment(s)
Uite culorile...si cam cate carene are...

phar3ll 26-01-11 09:32

Vreau sa stiu si eu cat m-ar costa evazarile spate la cielo.

Nilss 26-01-11 20:02

Ai P.M. cu pretul Phar3ll.

Nilss 27-01-11 10:16

5 Attachment(s)
Bara de ford focus break reparata.

iuly_007 29-01-11 23:07

probabil ca nu vrei sa-ti dezvalui secretele meseriei, dar totusi incerc. imi poti spune ce silicon folosesti pentru etansare aici?

minimal.madness 30-01-11 21:53

6 Attachment(s)
1.Salutare in 1 rand..mi te'a recomandat un prieten...seby cu Vectra A.
La primavara/vara ... vreau sa fac o schimbare radicala la masina.
Am un Opel Astra F hatchback in 4 usi.
I'am luat jante Borbet A 16" 9j spate 7.5j fata.
Ii cumpar suspensie reglabila ca momentan am sport fixa.

vreau :

-usi clean ( asta include si mecanismu cu motorase si toate cele.daca nu,am pe cineva care imi poate face . dar daca tot e sa fac o trb,sa o fac cap coada la un singur om ..intelegi tu )
-haion clean
-evazari aripi spate (asta presupune si evazare usi spate putin ca sa nu stric linia masinii,fiind in 4 usi)
La evazari aripi spate nu vreau sa ii ramana locu ala drept,ci sa fac aripa rotunda (dupa cum stii si tu banuiesc , la astra F , rugineste acolo rau de tot .Vreau sa termin cu asta.

Spune'mi daca poti face ce am zis eu si daca da,da'mi un pret orientativ si nu exagerat :P criza asta domne :))

2.BSB'ule tu ai fost azi pe drumu spre Pitesti ? A trecut o masina exact ca a ta...poate chiar a ta era:P
Mergeam spre valcea si mi'a sarit in ochi imediat :rolleyes2

Astept raspuns .Numai bine.8)

Nilss 30-01-11 22:27

Iuly, Minimal aveti P.M.

maxmartinez 04-02-11 10:30

Salut, m-ar interesa o vopsire totatala exterior Bmw e36 coupe, imola red, acum e hellrot, evazari aripi spate si mici reparatii rugina (aripi).Vopsitul se face in cuptor? Un pret per total te rog.Multumesc.

All times are GMT +2. The time now is 08:33.

- Copyright 2026 4Tuning