![]() |
Re: bmw e36 328 is
LUMEA O ADMIRA SI EU AM ZIS S-O DEA JOS!! NU MAI AM GUSTURI,ADICA NU'S IN TREND!!
|
va iesi intradevar o sorcova unicata :lol:
|
Quote:
Cred ca a cautat mult pana a gasit-o . |
Quote:
CA SA FIE CEL MAI FORTZA UNICAT=))))) |
Sincer cu parere de rau bara aceea nu are ce cauta.
Pur si simplu NU!!!! Asculta si tu de cei din jur odata ce ai facut un topic accepta si critici. Deci ia masuri da.o jos altfel vei ajunge de rasul lumii. Gandestete inainte sa faci o chestie de mai multe ori. O sa ajunga rau masinuta daca continui in stilul asta. |
MA EU SPER SA NU NE-O IA IN NUME DE RAU! PLM,DECAT SA IASA CU ANFIBIA ASA PE STRADA SA RADA LUMEA...NU? SPER SA NU TE SUPERI!!
|
1 Attachment(s)
fao asa :D:D:D:D:D
|
hmmm....iar va distrati fara mine....ahhhh?....marrrreane...nu mai fi frate asa invidios...tu nu vezi ce bine pica bara aia...mai ales rosie....e la fix cu capota aia...de ce nu recunosti ca esti invidios....
mai in gluma mai in serios...un singur lucru am de spus....pacat de motorul ala:???: |
Quote:
|
Quote:
Acum cauta un eleron de avion sa completeze pachetul. |
Mai baietii gata cu OFF-topicul.
Nu va e rusine?:)) Ce e aici atat circ? Baietii care fac circ si panarama vor fi penalizati!! A fost buna poza aia mareana tata:)) |
Quote:
pentru mine 4 tuning la asta este folositor...sa pun poze si filme cu masina si sa fac caterinca !!! dar ozn lu baiatu asta ar intra direct in club la ozn racers =)))))))) |
Quote:
Clar. Acum sa vedem posibil sa il puna si presedinte la club. Membru fondator chestii combinatii mai mariane persoana fizica:)) Ce ne mai uploadezi? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning