![]() |
Re: VW Polo 6N
Pune poze cu bordul noaptea, dar mai clare
|
Ai dat-o in Hi5 cu pozele alea, scuze ca ti-o zic:lol:
Dragut polo. Pacat ca are motorul cam mititel. Vorba colegului de forum, pune si tu o poza mai clara cu bordul noaptea. |
inca n-am poza clara, deoarece un preten mi-a facut poza si din nefericire a iesit cam miscata:(
|
1 Attachment(s)
poza clara cu bordul:D
|
Daca e ai putea sa rezolvi mai simplu decat schimbarea bordului.Ii poti pune niste ceasuri cu plasma si eventual imbraci actualul bord in piele ceva.Schimbarea cu unul mai nou cred ca o sa iti dea bataie de cap cu partea electrica.
|
m-am tot gandit la asta si este destul de complicata treaba :(. Cred ca o sa fac cum zici tu o sa iau ceasuri plasma shi o sa imbrac bordul in piele, marog imitatie ca n-am bani de piele adevarata:))shi o sa schimb unele ornamente rupte=((
|
Quote:
|
Pune o poza cu bordul noaptea fara blit, sa vad ce lumini ai inauntru, ti-ai pus leduri?
|
fara blit iese ca naiba:( iese asa miscata ca imi tremura mana =)) cum e cealalta.
in loc de ledurie alea am pus o banda cu leduri smd albe, am luat folia verde si asa lumineaza alb, marog in poze albastru deschis. voi incerca un filmulet mic poate iese mai bine |
Astazi am vazut un Polo ca al tau cu bord de generatie mai noua.Din cate am studiat eu asa prin geam am vazut ca la dimensiuni intra fara probleme.Mai greu o sa iti fie cu legaturile.Mult noroc
|
ms mult pt pont. acum intampin alta problema. si anume: unul dintre suportii cutiei de viteze s-a rupt sau s-a desfacut nu stiu sigur ca nu m-am putut uita. Banuiesc ca suportul din spatele cutiei este rupt, fiindca la service mi-a spus sa ma uit pe la sroturi sa caut suport ca nu mai tine mult. nu stiti cam cat ar costa?
|
inca o intrebare stie careva se p[aote pune chiuloasa de 1.6 pe motorul de 1.0
|
Quote:
|
am gasit la srot motor complet de polo gti 1.6 16v 120 cai. abia astept sa fac rost de bani sa-l cumpar. acum am probleme grave cu masina din cauza drumurilor patriei :(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:02. |
- Copyright 2026 4Tuning