Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Masina mea Dacia MM-02-ZYJ (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/203688-masina-mea-dacia-mm-02-zyj.html)

razvyrulz 06-09-10 12:45

Re: Masina mea Dacia MM-02-ZYJ

Quote:

Originally Posted by mm02zyj (Post 3586706)
toba e un pic preparata:D iar despre consum nu prea se simte.....mai ales daca iti place:D

Cand am zis "preparata", te'am citat pe tine, tocmai de aceea am intrebat, sa vad ce intelegi tu prin preparata, prea mult condiment, lasata la dospit, scos filtre din ea ... Tine minte de acum incolo ce postezi, nu te agita degeaba...

P.S.: Incearca sa scrii corect de acum, fara sh, tz, si incearca semnele de punctuatie, mai ales ca spui ca acum ai terminat liceul, s'ar putea sa te inteleaga cei ce citesc topicul mai usor. E un sfat, sa nu o iei ca pe o jignire...

mm02zyj 06-09-10 12:48

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3637001)
Toba spate ...finala imi pare tips...oricum...eu nu sunt carcotas ca altii gen Redman...eu spun frumos..masina nu are o linie...si daca ai incercat cu bari tip nou ..trb sa ridici urechile in care vine prinsa ramforsarea de la bara..sa nu se mai vada spatiul ala gol intre masca/ochelari si plasticul de la bara... pe spate..scapa de chestia aia cu dacia 1310 32 si ADY.... ce pot sa zic ai mult de munca la ea...la interior..mai bine lasai aluminiul acela..si eu am acelasi tip de bord si se vede mult mai frumos cu aluminiu..decat ce ai facut tu....jantele vin bine asa...la masca fata as incerca sa vopsesc plasa in negru...si balamalele de la capota si tabla aceea din spatele ei tot in negru se vede mai frumos..incearca sa pui 2-3 saibi in spate la faruri sa le arunce putin mai afara sa se centreze bine pe ochelar..ca arata urat asa..si eu m-am chinui sa le centrez dar sunt ok acum...eu nu te sfatuiesc sa o lipesti de asfalt cum zic multi daca faci drumuri ...mai greu practicabile..stiu cum e la tara...nu o sa vrei la fiecare denivelare sa aduni cu ea pe jos...legat de motorul de 1.3 defapt are 1289 cmc si cel de 1.4 daca nu ma insel 1389 deci cat de puturos poate fii un motor daca are cu 100 cmc mai putin...bine se tine cont si de cutie etc...daca mecanica merge merita sa bagi bani in tabla....eu nu am probleme cu tabla dar am bagat in mecanica cat imi luam vreo 3.....ce sa iti urez..bft in continuare..si cat mai multi km fara probleme

despre bari ce pot sa zic eu asa am cumparat masina iar acumeste la mecanic de cateva zile si ma gandeam sa fac si aceea distanta dintre ochelar si bara fara. da motorul este de 1289 si cutia in 5 trepte. mi-a mai zis cineva despre masca sa o vopsesc in negru:d am sa incerc;) bafta si tie;)

mm02zyj 06-09-10 12:50

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 3638184)
Cand am zis "preparata", te'am citat pe tine, tocmai de aceea am intrebat, sa vad ce intelegi tu prin preparata, prea mult condiment, lasata la dospit, scos filtre din ea ... Tine minte de acum incolo ce postezi, nu te agita degeaba...

P.S.: Incearca sa scrii corect de acum, fara sh, tz, si incearca semnele de punctuatie, mai ales ca spui ca acum ai terminat liceul, s'ar putea sa te inteleaga cei ce citesc topicul mai usor. E un sfat, sa nu o iei ca pe o jignire...

stiam ca eu am zis "preparata" mi se parea ca suna mai .......bn fratica o sa tin cont de asta:P

All times are GMT +2. The time now is 02:35.

- Copyright 2026 4Tuning