Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Topic de OFF-TOPIC! (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/203522-topic-off-topic.html)

ionutz_njd 22-08-10 21:42

Re: Topic de OFF-TOPIC!

cand va roade curul asa trebuie tre sa fie de fiecare data cate unu care sa arate ce stie nu ca ne asa se face la intalniri nu puteti sta linistiti se si vede cand plecati plecati de zici ca decolati
daca o tineti tot asa ne reparam toti masinile:P
pacat de masini

LEO.SR 23-08-10 05:56

Sal IONUTZ NJD, am auzit ca vrei sa dai motorul de pe fierul tau, contacteaza-ma pe mine sau pe LEO.JR, vorbim la tel
:D

ionutz_njd 23-08-10 08:55

Quote:

Originally Posted by LEO.SR (Post 3603297)
Sal IONUTZ NJD, am auzit ca vrei sa dai motorul de pe fierul tau, contacteaza-ma pe mine sau pe LEO.JR, vorbim la tel
:D

te-as contacta da nam cu .....nu mai am minute .in legatura cu motorul il dau la schimb cu un gti16 impecabil:) .... de miercuri ma apuc sa dau fata jos la masina traversa si ce mai e ..sa vad de joi ce se poate face poate il arunc pe ea :) si vineri se fac teste:) ...eu sper ca pana vineri seara sa fie deja gata..da totul tine de mecanic.ca e ocupat cu fostul bmw azi il baga la vopsit:(

LEO.SR 23-08-10 17:12

:caffine:: Ok omu mersi si ne mai vedem, surpriza pentru baieti neastamparati, pe viitor:D

green_e30 24-08-10 13:19

2 Attachment(s)
Pentru Vera:oops::hug:!
Virtual Tuning care mai vreti puneti o poza buna cu masina voastra si fac eu ceva din ea:twisted:!

ald-ul 24-08-10 21:19

pliciseala frate pe aici pe forum pe mess numai spune nimeni nimik park toata lumea a murit :rolleyes2

ionutz_njd 24-08-10 21:33

tuti vitualul ala baaaaaa mai pune mana si invata sa folosesti adobe photo shop ca nui asa usor :P care vrea sa ii modific masina sa imi zica mie
liviule eu am dus masina la transplant asa ca nui plic :P
o sa am abf :)sa vad cum merge :D

Tank 24-08-10 23:55

yo unu mi-am cumparat ce-mi trebuie pt repararea tankului. astept doar unda verde de la leo :D bafta SRS

green_e30 25-08-10 08:55

6 Attachment(s)
sa pun mana sa invat?de 2 ani incoace tot invat:lol:!!!
Ia de aici alte lucrari lucrarea Tigrutzei a durat 30 min:D!
Deci mai jos "e" lucarile si ,si mai jos "e" originalele:lol:!

LEO.SR 25-08-10 19:03

4 Attachment(s)
Hai GRIN treci la treaba fami mertu sa vad daca pot lua idei de la tine

LEO.SR 25-08-10 23:39

Vineri 27.08.2010 orele 20:30 la sala polivalenta rog toti membri simpatizanti ai clubului sa participe la antrunire, dezbateri si nemultumiri asupra comportamentului asupra conduceri acestui club, cat si a memrilor, plus viitorul acestui club, se vor face admiteri an club si propuneri din partea voastra, eu unu am mai multe propuneri si astept aprecierea si binevointa voastra de a participa la eveniment, multumesc si va astept vineri, respect fata de club si fata de voi

green_e30 26-08-10 08:39

1 Attachment(s)
Pentru LEO :drunk:!!!

ionutz_njd 26-08-10 18:04

am voie aici nu caut motor 2000 16v abf urgent :)bani jos 1500 ron sa fie si bun sa mearga ....fara fum fara sa bata ceva la el fara sa scartaie:) care ma ajuta si pe mine:)

LEO.SR 26-08-10 20:47

Doar atat poti:?:

LEO.SR 26-08-10 21:06

5 Attachment(s)
Uite GRIN ce ai cerut

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning