![]() |
Re: DISTRIBUTIE
Quote:
asta ii topic de polish btw se schimba intre 50 si 60mii km... numai bine |
Re: DISTRIBUTIE
Quote:
MULTUMESC MULT PENTRU AJUTOR STIMA. |
Re: polish auto?
Quote:
Just take a look before : http://cosmeticsiscar.ro sa vezi adevarata arta a detailingului.Polishul e polish detailingul e altceva,dar desigur ca fiecare alege ce vrea pt masina sa si cum informatiile despre asa ceva lipsesc in cele mai multe cazuri,90% aleg "o blana de luciu" te miri pe unde. Calitatea insa costa ! Un astfel de detailing http://www.germanautoforums.com/foru...ad.php?p=26946 nu cred sincer ca ai sa il gasesti la 200-300 de ron. Sper ca nu am ofensat pe nimeni . Bafta all |
Quote:
Nu stiam eu de ce-mi troncane usa in interior .. cand am desfacut .. am inebunit ce era acolo !! In rest ce sa zic , da folia ai pus-o calitatea I ! |
Quote:
|
Am rezolvat eu , am desfacut schimbat clemele si pus cum trebuie clema din mijloc :D
Sigur iti aduci aminte ziua .. erai nervos ca te-a sunat "generalul" ala :D Masina e cea din semnatura ! Mai trec cand revin in tara pentru un polish si folie pentru faruri ! |
vreo oferta prin oras de polish:D?!!?!?
|
Salutare....Am aflat de o firma care se ocupa printre altele si de Polish...E vorba de MotorKraft, au sediul undeva pe Buziasului.......Pe langa asta se mai ocupa si de folii, parbrize,tratamente cosmetice si ciptuning....
deocamdata mi-am pus doar folie la ei si sunt multumit...E ok ca pret si calitate...Urmeaza un polish ( profesional 4-6 pasi ) si sa umblu pe la motor putin...Cred ca voi apela tot la serviciile lor.... |
Quote:
am pe cineva care vrea sa isi puna acum folie pe luneta si laterale la un vw..... polish ce scor:D? unde mai exact? |
Quote:
folie complet fata-spate 470 ron ( VW BORA ) polish normal vreo 250 ron profi vreo 5-600 ron in curte la Agatex vis-a-vis de Procter |
Quote:
si poate un polish ceva pentru primavara asta care cu greu se aduna:)).... dar tentant suna si chiptuningul mersi de info |
Quote:
pt chiptuning....folosesc soft-uri de la TCM turbo.... |
Quote:
daca da atunci ai cam gresit topicul ca aici este sectiune de TM...si ma gandesc ca nu vi pana aici pentru polish,sau poate da... |
Un update la topic nu mai face nimeni?
Nu a mai dus nimeni masina la polishat in Timisoara sa ne dea informatii noi despre locuri,preturi,calitatea lucrarii,etc ?:D |
timpul a trecut,concluziile si experientele care ar fi:D?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning