Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/202886-ct_03_wpj-dacia-homemade-tuning.html)

Tis-ul 20-08-10 08:26

Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning

as zice sa vopsesti toate jantele la fel... ca asa zici ca sunt curcubec

nephew Mitel 20-08-10 10:40

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 3597328)
as zice sa vopsesti toate jantele la fel... ca asa zici ca sunt curcubec

am vopsit si jantele:arrow::arrow:

_Cox_ 22-08-10 00:12

Daca tot ai revpsit masina nu inteleg de ce nu ai renuntat la manere , dar renunta la banda izolatoare aia se pune pe cabluri nu pe faruri si la tamburi le mai trebuiau 2-3 maine de vopsea dar oricum nu prea se vad.

alecsutz03 22-08-10 09:00

de ce ar renunta la manere??arata mult mai bine cu manerele pe ea!eu le-am scos pe cele de pe spate si acum imi cam pare rau:rolleyes2

nephew Mitel 22-08-10 12:27

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3601104)
Daca tot ai revpsit masina nu inteleg de ce nu ai renuntat la manere , dar renunta la banda izolatoare aia se pune pe cabluri nu pe faruri si la tamburi le mai trebuiau 2-3 maine de vopsea dar oricum nu prea se vad.

Stiu ca ar arata mai bine fara manere; dar am ramas fara talon la fosta masina(Dacia 1300 ) pt ca nu aveam bari:cry:; nu ma mai risc:!::!:

Quote:

Originally Posted by alecsutz03 (Post 3601389)
de ce ar renunta la manere??arata mult mai bine cu manerele pe ea!eu le-am scos pe cele de pe spate si acum imi cam pare rau:rolleyes2

Mersi pt sustinere :D

Dacia Sport BR 10 TCM 22-08-10 12:54

masina e cam cocotata incearca si fa-ti timp, intreaba pe cineva si sa te ajute s-o lasi mai jos....e prea inalta...

nephew Mitel 22-08-10 13:01

3 Attachment(s)
am strans si putina muzica::arrow:

- 4 boxe Pionner 16cm;
- 2 boxe Pionner 13cm;
- 1 boxa Sony Explod 10cm;
- 1 boxa 25cm;
- 1 subwoofer JBL;
- 1 amplificator;
urmeaza un MP3 Alpine si doua tweetere;

Alex4u 23-08-10 21:37

frumos ...cat te-a dus vopsitul...cu totul materiale etc..mai putin tinichigeria?

nephew Mitel 24-08-10 09:07

Quote:

Originally Posted by Dacia Sport BR 10 TCM (Post 3601854)
masina e cam cocotata incearca si fa-ti timp, intreaba pe cineva si sa te ajute s-o lasi mai jos....e prea inalta...

Dupa ce ii fac itp-ul o sa o aduc mai aproape de asfalt.

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3605294)
frumos ...cat te-a dus vopsitul...cu totul materiale etc..mai putin tinichigeria?

Tinichigeria si vopsitul sunt facute de varul meu; nu m-a costat nimic ,am cumparat doar vopseaua;

Choby 24-08-10 15:18

eheee ! parca arata altfel masina ! ohoo si un sunet cat de cat decent :> Bravo Bravo Succes cu ITP``u

Alex4u 24-08-10 15:30

priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine

nephew Mitel 25-08-10 10:10

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3606860)
eheee ! parca arata altfel masina ! ohoo si un sunet cat de cat decent :> Bravo Bravo Succes cu ITP``u

Ms ms; ce se mai aude de nova??

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3606882)
priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine

sub priza este decupata capota; pleoape o sa ii fac dupa ITP;:twisted:

Alexis_PSA 25-08-10 11:28

arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)

tmkrf 25-08-10 12:04

ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare

nephew Mitel 26-08-10 16:28

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3608873)
arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 3608969)
ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare

Mersi baieti:D ; succes si voua cu Daciile:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 03:02.

- Copyright 2026 4Tuning