![]() |
Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning
as zice sa vopsesti toate jantele la fel... ca asa zici ca sunt curcubec
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Daca tot ai revpsit masina nu inteleg de ce nu ai renuntat la manere , dar renunta la banda izolatoare aia se pune pe cabluri nu pe faruri si la tamburi le mai trebuiau 2-3 maine de vopsea dar oricum nu prea se vad.
|
de ce ar renunta la manere??arata mult mai bine cu manerele pe ea!eu le-am scos pe cele de pe spate si acum imi cam pare rau:rolleyes2
|
Quote:
Quote:
|
masina e cam cocotata incearca si fa-ti timp, intreaba pe cineva si sa te ajute s-o lasi mai jos....e prea inalta...
|
3 Attachment(s)
am strans si putina muzica::arrow:
- 4 boxe Pionner 16cm; - 2 boxe Pionner 13cm; - 1 boxa Sony Explod 10cm; - 1 boxa 25cm; - 1 subwoofer JBL; - 1 amplificator; urmeaza un MP3 Alpine si doua tweetere; |
frumos ...cat te-a dus vopsitul...cu totul materiale etc..mai putin tinichigeria?
|
Quote:
Quote:
|
eheee ! parca arata altfel masina ! ohoo si un sunet cat de cat decent :> Bravo Bravo Succes cu ITP``u
|
priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine
|
Quote:
Quote:
|
arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)
|
ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare
|
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:02. |
- Copyright 2026 4Tuning