![]() |
Re: E46 - My New Beast Bmw ///M3 :P
Hmm frumos pictorialul.
Ii mai lipsea o dama pe capota. Legat de masina ce sa zic o adevarata bijuterie. Sa te bucuri de ea si cat mai multe update.uri. |
mi se pare mie sau rotile din fata sunt bagate cam inauntru ( ascunse de aripi)?
in caz ca vad bine :) , cred ca ar merge niste distantiere subtiri ca sa le aduci la nivel cu aripa |
Quote:
nu tre sa fie ele pe capota.... prea exagerati cu pi2de pe capota !!!! eu chiar nu inteleg de ce va place sa le cracanati pe capote????? eu unu nu as pierde timpul pe capota !!! |
Quote:
|
Salut, sa stapanesti sanatos masina,
Te-as ruga frumos, sa nu renunti la sticker-ul de pe geamurile laterale spate, e pus de mine, pentru ca masina merita, mai ales ca e in mainile tale, si sunt convins suta la suta ca o sa iasa ceva calumea, mai ales ca masina acum are un proprietar stabil :) |
frumos, dak tot vrei sa schimbi jantele pune ceva lat pe spate :D
|
11j fata 12 j spate :))) nu-i asa? :P
|
9j cu 12j, sau 10j cu 12j :D cum vrei tu... :))
|
Quote:
|
pfff, marti poate le pun la mine sa vad cum stau :D
|
Quote:
Salut, ms frumos .. Nu renunt la stickere-le de pe geamurile laterale, alea sunt tot farmecul ... Imi pare bine sa aud ca sunt puse de tine si o sa iasa ceva si mai frumos din masina si nu o voi vinde niciodata ... Cand vreau o schimbare, schimb din partea cealalta , vand 335-u vad eu :)) sanatos sa fiu .. Poate ne intalnim candva la un pahar de vorbe :P .. Numai bine Quote:
Quote:
Msmsm , o sa vb cu el poate poate :P Quote:
Il are pe florin * cum ii zici tu pe hi5 * :))))) Tu esti bomboana de pe coliva :)) Ce faci ma nebunica ? Ai reusit cu treaba aia ? hai mai rpd ca vine ala pisica cred :-?? Quote:
Ms frumos de urari ... Legat de dame , m-au prins la * pacanele * vreo 5 dame :)) cu tot cu jokerul :)) si nu mi-au mai dat drumu sa plec de acolo :)) |
Quote:
bombonica am fost mereu :)))) iar treaba aia...nu a mers....sa vedem ce pot face...!!!iar baiatu cu pisica am vb cu el azi...dar cred ca ma dau pe e30 :)))ma vand |
Quote:
Merita sa zic dar trebuie investiti bani buni in el sau sa iei unu gata facut smecher costa cat o pisica in stare tipla ... Nu stiu ce sa zic daca e o alegere tocmai buna dar tre sa stii in ce te bagi, nu e usor cu URSACHE :( ... SI interioru lasa de dorit, dupa e36 si e46 cand te sui in el te ia capu mai ales butonu de faza scurta si reglaj lumini interioare zici ca tragi socku :)) glumesc.. Bafta cu alegerea si ne auzim la... :)) |
Daca ma lasa actualul propietar promit sa il ajut sa facem din masina asta ce nu am reusit eu sa fac...
Oricum echipa o am formata (baieti talentati si fete frumoase) asa ca nu vad de ce masina asta nu va fi un adevarat ''eye-catcher'' !!!M3 Power!!! :twisted: |
fortza m3 =))))))))))))))))rupe magheru..piata unirii :)))....
ce mai face pestele meu florin ??????mai bea?? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning