![]() |
Re: E36 - Coupe FFS
Quote:
|
ai putea sa scrii pe aici si ce victime ai mai ai avut...gen vineri seara& so on
felicitari ptr masina. trage ft bine |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cred ca imi mai iau un e36 si o fac doar de 402.ideile sunt multe banii sunt putini. Vineri mi-am furato de la ctzu rosu si de la un urs care pretinde ca are 2.5 dar din cate am auzit are avea blocul de 2.8.in schimb am batut un bertone turbo.tot vineri am ramas si fara cauciucuri...le-au iesit atele din ele si plecat foarte prost.adica astia cu 15" imi plecau in fata :S |
cu golfu 2 vr6 ce-ai facut?
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Nu m-am dat cu golfu 2 in schimb m-am dat cu golf 3 vr6 si la alexeni si l-am batut 4 masini si mai m-am dat tot asa vinerea seara cu altele si pe toate le-am batut. ON : In prezent volanul de ///M e36 a fost inlocuit cu unul de M5.oglinda retrovizoare a fost si ea inlocuita cu una cu senzor antiorbire. Mai urmeaza destule schimbari dar pe parcursul timpului.azi cred ca o sa schimb jantele... Ia-ta diferenta pana in prezent.cum era masina inainte la interior si cum e acuma. |
Quote:
|
Quote:
|
Tocmai ce am cumparat alte jante: Styling 37 M Parallelspeiche de pe M5 e39.
Am mai cumparat sistemul HIFI,injectoare de m3 3.0,si axe cu came sport. Sunt curios daca se simt axele cu came... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
nice !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning