![]() |
Re: Renault clio mk1`
Autorizatia 1mil parca...nu mai stiu exact. Ma documentez maine si iti spun :D
|
Quote:
|
Mie nu mi se pare mult 1 mil ca folia e 200 mii in targ :). Pai e buna pe el l-au oprit gaborii si cica autorizatie pentru folia asta avem ? Avemmm si a fost buna :)))
|
Quote:
|
pe mine m-a costat folia autorizata 85 ron si am mai luat inca o rola fara autorizatie deoarece am avut de pus pe 4 geamuri laterale+luneta,iar folia am pus-o cu un prieten
|
Quote:
|
am cumparat-o dintr-un magazin de piese auto din ploiesti acu vreo luna
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum ar fi...te duci la magazin vreau si eu autorizatie pentru folie fata+spate 100% va rog :))
|
Si nou care suntem in bucuresti si parca suntem mai izolati decat restu:))..noi suntem inca in salbaticie.
|
problema voastra daca credeti sau nu,o sa pun maine o poza a autorizatiei si a geamurilor cu timbrele,ideea e ca avand nr de portugalia m-a oprit acum vreo 2 saptamani rar-ul si nu au fost probleme in privinta foliei,SI FOLIA AM LUAT-O DIN PLOIESTI NU SLANIC,si important e sa ma creada politia nu unii dintre voi asa ca faceti cum vreti
|
Noi nu am inteles un singur lucru. Tu vorbesti de folie noi vorbim de autorizatie. Aia ai luat-o din magazin ?...Folie avem si noi la 10 lei in targ
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning