![]() |
Re: Diorama 1/24 Facuta din lemn
E fain dulapu , si garaju si ce ai in el ! dar cei cu dita capu ala la caini :)) ?
|
Quote:
|
Jantele alea de pe Ferrari dau bine agatate pe un rastel ceva , intoarse se vede bine buza mare si modelul jantei pe spate si intradevar catelusii sunt cam "ciudatei".
|
Cred ca cainii aia ai tai au vreun TBC sau vreo gripa deaia de-s asa umflati, vezi ca mananca cu sare si fac hipertensiune:lol::lol::lol:
A iesit foarte fain diorama...ce-i mai faci:?: Parerea mea e ca-r trebui un banc cu scule, polizor, menghina-cum zice si domnu' Costi-bravo, o realizare faina:!: :dance: P.S: Le intergrezi si pe cele de la mine pe acolo?...cand vor veni, desigur. |
Quote:
|
Eh intepati de albine, i-a calcat masina li s-a umflat capu`:lol: Ar fi tare daca ai gasi un fel de platforma pe care sa urci macheta la care "se lucreaza" , ar fi super, dar e cam greu de gasit asa ceva, numai daca iti confectionezi tu
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi a sosit un pachet mare de la Fed express unde am si cateva piese pentru diorama :
Set jante 1/24 4buc 2 Mecanici Lego Si o usa Am mai lucrat la masa mecanicului unde am pus o bucata de burete,o poza de grup cu totul si cu 2 supercaruri |
5 Attachment(s)
Am un Ford Mustang GT 2006 1/24 am toate componentele la el dar are lipici dinala pe el cu ce pot sa il curat va rog help
|
Quote:
Quote:
|
Re: Diorama 1/24 Garaj auto +Reconditionare Masini
"Mecanicul" negru e tigan (rrom) =))))
Frumoase jantele primite de infiniti :X Succes in ce vrei sa faci . |
Quote:
hai domnu Bogdan cu poze sa vedem ce mai progresezi.. |
3 Attachment(s)
Diorama a ajuns la 95% finish sa imi ziceti o parere am uitat sa fac o poza cu totul dar vedeti in cele 3 poze totul
|
Quote:
|
Arata bine diorama ta :)
Nu FED nu ciordea la tine in casa, il trimiteai in Spania la cules de portofele. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:51. |
- Copyright 2026 4Tuning