Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Diorame-Garaj Auto 1/24 & 1/43 (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/202142-diorame-garaj-auto-1-24-and-1-43-a.html)

DrifterGT 19-08-10 16:03

Re: Diorama 1/24 Facuta din lemn

E fain dulapu , si garaju si ce ai in el ! dar cei cu dita capu ala la caini :)) ?

bobo-wow 19-08-10 16:05

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3596179)
E fain dulapu , si garaju si ce ai in el ! dar cei cu dita capu ala la caini :)) ?

caini sunt intepati de albine si deaia s-au umflat asa:))

_Cox_ 22-08-10 00:15

Jantele alea de pe Ferrari dau bine agatate pe un rastel ceva , intoarse se vede bine buza mare si modelul jantei pe spate si intradevar catelusii sunt cam "ciudatei".

FED express 22-08-10 11:20

Cred ca cainii aia ai tai au vreun TBC sau vreo gripa deaia de-s asa umflati, vezi ca mananca cu sare si fac hipertensiune:lol::lol::lol:
A iesit foarte fain diorama...ce-i mai faci:?: Parerea mea e ca-r trebui un banc cu scule, polizor, menghina-cum zice si domnu' Costi-bravo, o realizare faina:!: :dance:
P.S: Le intergrezi si pe cele de la mine pe acolo?...cand vor veni, desigur.

bobo-wow 22-08-10 11:50

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3601656)
Cred ca cainii aia ai tai au vreun TBC sau vreo gripa deaia de-s asa umflati, vezi ca mananca cu sare si fac hipertensiune:lol::lol::lol:
A iesit foarte fain diorama...ce-i mai faci:?: Parerea mea e ca-r trebui un banc cu scule, polizor, menghina-cum zice si domnu' Costi-bravo, o realizare faina:!: :dance:
P.S: Le intergrezi si pe cele de la mine pe acolo?...cand vor veni, desigur.

hai cu coletul ca singur ajunge de 95% finish si CAINI AU FOST INTEPATI DE ALBINE DEAIA SUNT ASA UMFLATI

Racer21 25-08-10 11:37

Eh intepati de albine, i-a calcat masina li s-a umflat capu`:lol: Ar fi tare daca ai gasi un fel de platforma pe care sa urci macheta la care "se lucreaza" , ar fi super, dar e cam greu de gasit asa ceva, numai daca iti confectionezi tu

bobo-wow 25-08-10 11:39

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 3608895)
Eh intepati de albine, i-a calcat masina li s-a umflat capu`:lol: Ar fi tare daca ai gasi un fel de platforma pe care sa urci macheta la care "se lucreaza" , ar fi super, dar e cam greu de gasit asa ceva, numai daca iti confectionezi tu

este o idee chiar buna astept un pachet de la FED cu niste piese pt diorama si dupaia o voi face platforma aceea

bobo-wow 26-08-10 16:15

4 Attachment(s)
Astazi a sosit un pachet mare de la Fed express unde am si cateva piese pentru diorama :
Set jante 1/24 4buc
2 Mecanici Lego
Si o usa
Am mai lucrat la masa mecanicului unde am pus o bucata de burete,o poza de grup cu totul si cu 2 supercaruri

bobo-wow 26-08-10 17:10

5 Attachment(s)
Am un Ford Mustang GT 2006 1/24 am toate componentele la el dar are lipici dinala pe el cu ce pot sa il curat va rog help

FED express 26-08-10 21:19

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3611846)
Astazi a sosit un pachet mare de la Fed express unde am si cateva piese pentru diorama :
Set jante 1/24 4buc
2 Mecanici Lego
Si o usa
Am mai lucrat la masa mecanicului unde am pus o bucata de burete,o poza de grup cu totul si cu 2 supercaruri

Mecanici Lego, e tare faza..nu credeam ca da cineva 2 bani pe ei, ma bucur ca ti-au fost de folos, astept finalu!

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3611945)
Am un Ford Mustang GT 2006 1/24 am toate componentele la el dar are lipici dinala pe el cu ce pot sa il curat va rog help

nu e lipici taica, e corector...se duce daca freci bine, incearca cu acetona, dar ai grija sau diluant ca nu ataca plasticu, mai bine smirgheluieste cu smirghel de apa si apoi vopseste, ca nu se va observa, e un fel de reconditionare, mai multe maine. Ma bucur ca au ajuns cu bine.

_Cox_ 26-08-10 21:49

Re: Diorama 1/24 Garaj auto +Reconditionare Masini

"Mecanicul" negru e tigan (rrom) =))))
Frumoase jantele primite de infiniti :X
Succes in ce vrei sa faci .

FED express 27-08-10 10:40

Quote:

Originally Posted by _Cox_ (Post 3612602)
"Mecanicul" negru e tigan (rrom) =))))
Frumoase jantele primite de infiniti :X
Succes in ce vrei sa faci .

ai Cox'ule, ce insinuezi? ca eu tin rromi in casa? ia vezi ca ala e de la mine, e otara mai bronzat, dar in rest nu ciordeste nimic sa stii ca..:pistoles:
hai domnu Bogdan cu poze sa vedem ce mai progresezi..

bobo-wow 27-08-10 20:10

3 Attachment(s)
Diorama a ajuns la 95% finish sa imi ziceti o parere am uitat sa fac o poza cu totul dar vedeti in cele 3 poze totul

FED express 27-08-10 20:18

Quote:

Originally Posted by bobo-wow (Post 3614609)
Diorama a ajuns la 95% finish sa imi ziceti o parere am uitat sa fac o poza cu totul dar vedeti in cele 3 poze totul

deci domnu' Bogdan, tot ce as zice eu e sa pui rotile de la Mustang, sub el, mai spre fata ca ~asa pun mecanicii, ca in caz de va cadea cricul, sa sutina roata~ si asta e adevarat, asa se face! si interiorul sa-l bagi inapoi, in rest arata marfa, dar astea sunt doar parerile mele, tu faci cum vrei ca doar tu esti Boss'u..Bafta si sa ne dai si o poza la sfarsit de tot!!cand e gata 100% adica.

_Cox_ 27-08-10 21:37

Arata bine diorama ta :)
Nu FED nu ciordea la tine in casa, il trimiteai in Spania la cules de portofele.

All times are GMT +2. The time now is 20:51.

- Copyright 2026 4Tuning