![]() |
Re: Matiz - DJ 18 ARI
A iesit frumos, dar cred ca o sa dai cu ea in toate alea.... Niste jante pe 14-15 nu pui? Sa o mai ridice putin...
|
Daca o sa puna niste anvelope cu talon mai mic,no sa se ridice deloc,ceea ce e bine in viziunea mea!
Felicitari,imi place cum a iesit! |
"Cam prea" joasa....
|
Quote:
|
N-arata rau spoilerul fata dar, per ansamblu, n-are continuitate si... e aiurea. Ai inceput bine. Spor in continuare !
|
multumesc! apreciez foarte mult parerea fiecaruia, cat ce-a ce priveste garda la sol nu afecteaza bara cu nimic e facuta la nivel cu restu masinii, si asa matizu nu e facut in general pentru teren accidentat :))) iar jantele o sa fie pe 14'' cun un talon cat mai mic.
|
Frumos frumos, bafta incontinuare ti-am vazut si eu masina la medieval !
|
felicitari ! ii da f bine spoileru asa asteptam si poze de pe timpu zilei sa il vedem mai clar :D
|
Frumos matiz, ti`am vazut masina cand aveai spoilerul de fata inca nevopsit, in decembrie cred...frumos si foarte low!
Bafta in continuare! |
3 Attachment(s)
cateva poze facute in graba pt shobby89
multumesc bobocu91 !!! |
Trebuie jante.... :twisted:
|
Ti-am vazut masina in seara asta in rovine parcata, arata bine cu bara asa pe fata, de joasa nu e asa joasa cum zice lumea pe aicea .
In schimb tipa dupa jante , alea de tabla vin ca nuca in perete acuma. Si zic eu asa ca un tips mare si rotund pt evacuare ar arata beton, sau o finala din aia Carub tip japan style . |
foarte frumoasa masina ta :D succes in continuare cu ea :-)
|
8 Attachment(s)
dupa o lunga perioada am revenit pe forum..:D
|
3 Attachment(s)
cateva poze si de la mne8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning