![]() |
Re: dacia 1300
Quote:
|
daca tot vrei sa iasa ceva frumos dati mai mult interes....ce am observat eu si cred ca nu doar eu...unul din multele kitch-uri..filtrul de aer....in primu rand arata super naspa filtrul standard de dacie fara carcasa...pune unul sport...o da mai bn pe masina....
|
5 Attachment(s)
sal...dupa ceva vreme de cand nu am mai postat nimic...revin...:D masina tocmai ce a venit de la tinichgerie, urmeaza pregatirea in vederea revopsirii..o alta culoare (surpriza) bineinteles...bag si niste poze la repezeala..mai multe in curand..:D
|
Quote:
|
Quote:
|
salut.zimi si mie cat te-a dus set-ul BORGO?am si eu un motor de 1.3 care trebuie sa-i fac setul motor.bafta in continuare
|
Quote:
|
Frumoase rau pasajele.Cele mai frumoase care le-am vazut pe Dacie!
Multa bafta cu masina sa iasa cum iti doresti! |
u ce ii faci, vrei sa o modifici sau o faci calsica ?
|
Quote:
|
Quote:
Cu aceasta ocazie urez la tuturor un an nou mai bun, impliniri pe toate planurile si multa sanatate! |
7 Attachment(s)
un mic update pentru 2011, respectiv 4 canadiene dublate...maine o sa le si incalt, cu gume de 185/70..sa vedem cum arata.
si alte cateva lucruri marunte.. |
Frumoase foc jantele, le-am vazut acum 2 luni anuntul pe net, aparent au ajuns la tine:D buna afacere, in poza ai niste anvelope pe ele sunt ale tele? Sau alea au ramas la cumparator?
Ce J au jantele? |
Quote:
|
Daca iei 185/60 o sa fie ca la mine pe fata, aproximativ, nu or sa fie foarte , sunt exact cum trebuie:-P mie imi place mult de tot cum vine la mine pe fata:D
Pe spate ce faci? Remodelezi pasajul nu? Ca nu vad eu cum o sa-ti incapa 7,5J:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning