![]() |
Re: Corsa mea
Dupa parerea mea kit-ul Zender arata cel mai bine: https://img485.imageshack.us/img485/1...lber5601el.jpg
|
Marfa din fatza ce pot spune, dar imi place shi Blitz-ul de la carzone specials shi cel postat de Mondeo, nush vom vedea pana la kit de caroserie trebuie sa apara o suspensie custom sau una pneumatica
|
spor la tunat :)
|
Dak shtie careva un magazin de tuning care este serios de la care sa imi pot comanda nishte suspensii care sa nu coboare mai mult de 2 cm va rog ajutati-ma k nush la ce firma sa ma duc... k la micsorare de doar 2 cm n-am gasit pe nimeni shi nush ce sa fak.... pls help....
|
singura solutie este suspensia reglabila care ajunge undeva pe la 1000 de euro(cred) pt masina ta altfel n-ai cum doar 2 cm...ar mai fii solutii da mi-e lene acum....
|
Am intrebat deja de o suspensie reglabila... problema e k suspensiile reglabile sunt de la -3 la -6... asha ca nu e de foarte mare ajutor. Dar ca firme? Shtie cineva o firma serioasa???
|
Greu cu tuning-ul in Romania trebuie sa cunoshti multe persoane care sa faca treaba buna, k altfel n-ai nici o sansa... dak te duci la ateliere de tuning iti cam iau pielea de pe tine. Am ajuns la concluzia k nu pot pune o suspensie sport asha cum imi doream, din cauza k imi coboara mashina prea mult... asha ca m-am decis sa caut pe cineva care sa imi faca caroseria de la A la Z in fibra de sticla shi capota sa o pastrez pentru cand o sa mai strang bani sa ii pun o capota din fibra de carbon. Momentan am gasit pe cineva in Bucureshti care mi-a fost recomandat de TopLine sau ceva de genu acesta (se ocupa cu reconditionari de mashini shi multe alte modificari) am ajuns la cei recomandati shi am mici retzineri in privintza lor(la bani sunt ok, chiar super ok), asha ca m-am intors aksa am mai cautat shi i-am gasit pe unii la Oradea care lucreaza shi mai ieftin.... dar e totushi la Oradea... shi sincer nush ce sa fak... pt k este mult de munca la mashina operatia durand peste doua saptamani... Dak e cineva care shi-a facut mashina undeva shi a fost multzumit shi baietzii au avut pretzuri bune anuntzati-ma shi pe mine in timp util(inainte sa fac vreo prostie).
|
Vezi ca mi se pare ca suspensia de GSI coboara masina in jur de 1,5-2 cm cat despre un kit exterior eu zic sa iti iei unul original.
|
kit original, cea mai buna metoda de tuning in rate ...CASCO
|
Da de accord cu voi in legatura cu kitul original, dar la kit original nu primesc shi aripi custom.... iar eu am mare nevoie de aripi custom... fiindca atinge shi imi papa din cauciuc...
|
Intr-adevar kitul Zender este cel mai marfa.Eu am doar bara fata pe masina (spatele nu se potriveste pentru ca a mea e din 2005).Dar sincer, asta e cel mai marfa.
|
Quote:
|
Gata mashina e in service la tuning (bodykit) tot astazi o sa postez cateva poze, sa vad in ce stadiu sunt baietzii :D, o sa iasa racheta curata, dak ma poate ajuta careva cu nishte vopsitori care fac in cuptor shi ma costa cat mai ieftin posibil, ii fak cinste....
|
din cate am auzit baietzi din zalau fak o treaba foarte buna :) daka te intereseaza...fak rost de un nr de tel...
|
Ma refeream la ceva din Bucureshti, pt k atunci cand va ieshi de la fibra sa o duc direct la paintjob.... pt k o sa bata rau de tot la ochi cum o sa arate... cat despre poze mi-am luat tzeapa azi, fiindca nu se apucasera inca de ea... maine cik se apuca sigur....sa speram k asha va fi... maine poze sigur. Mersi mult oricum...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning