![]() |
re: E36 - Refreshed
Quote:
Bafta ! |
1 Attachment(s)
critica e ok intotdeauna :)) da' ma mira faptul ca nu prea citeste lumea ce am zis pe aici, doar posteaza aiurea uitandu-se la primele 2-3 poze. Am spus clar ca bara fata dispare, bara spate o sa fie reconditionata si vopsita in culoarea masinii si multe alte chestii. Peste 2-3 saptamani sper sa vin cu update.
Asa imi doresc sa ajunga fata in timp: |
Nosfer: exact. ti-ai dat seama ca nu ii sta bine... bafta cu proiectul.
|
Ok eu te-am inteles Nosfer dar ... stii ce nu inteleg ? De ce nu ai lasat barile stoc ? uitate si tu la narile alea ... strica tot farmecul ... de curiozitate cat ai dat pe bari ? :)
|
nu le-am avut niciodata pe alea originale si... nici nu-mi plac deloc. Asa am luat-o direct din Germania, cu kitul asta de la Rieger. Parca erau cam 300 euro bucata in catalogul lor.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O poza de ieri cu angel eyes in actiune si... inca una cu coletul primit azi dimineata: bara M cu... toate chestiile de pe ea. Urmeaza masca de faruri si grila pe fata, o aripa noua pe stanga fata, apoi ne bagam la vopsit. Dar toate astea dupa ce vin de la mare :rolleyes2 next week.
|
Quote:
|
buna treaba cu bara de M
|
frumos angel...asteptam poza cu bara de ///M :peace:
|
Am terminat si faza 2 astazi, abia seara tarziu am apucat sa montam barile sus, maine vin poze noi :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Toata lumea voia azi sa vada noua jucarie :)) ca e ca noua practic si chiar au ramas muti cand au vazut ce schimbata e. Sper sa va placa si voua :lol:
Mai sunt de facut chestii pe la jenti, pe moment o sa cumpar niste capacele cu BMW pentru astea (nu le aveam deloc) ca sunt style 37 si destul de rare jentile, poate le dau si un polish... dar in cateva luni daca merg bine finantele vreau sa iau alte jenti noi + cauciucuri, 17-18" sa fie 8) Mai trebuie lasata suspensia spate ca n-am avut timp si sa conectam proiectoarele din bara. Apoi cred ca ma apuc si de interior usor usor. |
Re: E36 - Refreshed
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
- Copyright 2026 4Tuning