![]() |
1 Attachment(s)
De la dreapta la stanga: Kitana, G-spot, Alin si Invmic
|
sa specificam ca in poza de mai sus doar invmic si Alin sunt membri Ghost Racing Team pentru a nu se face confuzie cu clubul lui g-spott(Pimp`s Leaque Freestyle Racing ...scuze daca nu am scris bine :oops: ) :wink:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
tari pozele... :wink: |
tari tari...in sfarshit v`am vazut pe majoritatea...moama da` ce caterinca ai facut acolo Al3xius :o V`atzi distrat vad ca...
Noah va salut de la Cj...shi...anuntzatzi`ma cand apar poze noi.C ya allz |
loolz.. mijto pozele mikey.. o fost belea seara de vineri.. pe bune.. asa parca-mi place si mie.. :lol: koooooooool 8) mai ales faza cu SCARY GHOST.. mie cel mai mult mi-a placut cand s-a dus .. hmmm don't remember .. GABu sau Al3x.. hey guys tell me who THE ONE.. dar a fost kul cand s-au speriat fetele.. ;) hahahah.. abia astept..
BTW era sa-mi bulesc motoru :x :x mi-o sarit capacu de ulei de la motor si s-a dus juma din ulei.. :( bine ca nu s-a intamplat nik rau.. ca o puneam de cateva milioane bune.. in fine oricum voi sta linistit pana-mi rezolv problema.. acu i-am pus un capac de forma mai mult.. :( dar asta e ... sperantza moare ultima ;) so .. ganditzi-va cand mai facem urmatoare intalnire.. ;) eu zic maine seara.. :D Si-nca ceva.. ce fetze de oameni normali avetzi ma.. :lol: :)) ahahahahhahah adik AL3xius, Gabi Al3x.. si domnu addict :P bine ca nici eu nu sunt departe :lol: :lol: 8) apropo, andrei(addict) sa-mi fie cu iertare ca tzi-am zis sa cobori.. :( dar eram prea multzi.. initzial ii spusesem si lui Al3xius.. dar de daca am probleme cu usa aia.. :( n-a putut sa se mai dea jos.. |
Misto ... da masa de ce ii goala ? :? :roll: :roll: :roll:
|
maky maky maky..ce de reclama imi faci tu mie cu porecla mea \"Domnisoara`n verde\"..adevaru` ca suna misto...da` tot maky o sa`ti zic..nu putem uita celebrele replici ale lu` nea`...stiti voi cine...ala cu evo8`u` :twisted: :twisted: :P :roll:
|
1 Attachment(s)
Pozele urmatoare sunt de la o mini-intalnire din seara asta (26.09.2004).
In dreapta eu cu Cecilia, in stanga Al3xius cu domnisoara in verde :D (alias kandya). |
1 Attachment(s)
in urmatoarea poza puteti vedea ce face domnisoara in verde( a.k.a. kandya) prin baruri :lol: :P
|
1 Attachment(s)
si in asta se observa foarte bine ce face Al3xius... tot prin baruri... :P
|
aici e serial ku pozele astea ?! :D :D :D :D
unele dimineata,altele seara....si tot asa... bagale pe toate sa vdm cum va distrati... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
si aici se pot observa rezultatele muncii domnisoarei in verde :lol:
|
1 Attachment(s)
de la stanga la dreapta: domnisoara in verde, ALN, Al3xius
|
1 Attachment(s)
e rau cand vrei sa pari serios, dar te umfla rasul ( eu m-am abtinut mai bine ) :D
|
1 Attachment(s)
asa ne trateaza ALN cand vine la intalnire :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:39. |
- Copyright 2026 4Tuning