Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CJ89TDR (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/201047-cj89tdr.html)

mafiozzo 29-07-10 00:40

Re: CJ89TDR

cu toba sport , nu poti, chiar pierzi cuplu, eu de ex, am toba cu silencer cand epus e alt cuplu altfel simt masina, cand e jos, merge mai de a lela nu mai i la fel cuplu...

trecem peste tm26srg te contrazic eu am filtru sport de mult timp cu admisie facuta tubulatura etc, si iti spun odata la max 5000 dau jos filtru si tubulatura si o curat, si niciodata nu am vazut praf sau mizerie pe corpu clapeta acolo in interior, tot la fel de curat e

SOLENZAXJG 29-07-10 10:55

Filtru punel in masca fata cum lam pus si eu langa radiator pe acolo sa iti fie sa vina aer rece din afara.Numai cum a spus Relu GTT mai bine ii cu unul stock si are dreptate.Cred ca si eu il dau jos filtru;)

Cosmin-SNR 29-07-10 12:19

Quote:

Originally Posted by SOLENZAXJG (Post 3550298)
Filtru punel in masca fata cum lam pus si eu langa radiator pe acolo sa iti fie sa vina aer rece din afara.Numai cum a spus Relu GTT mai bine ii cu unul stock si are dreptate.Cred ca si eu il dau jos filtru;)

Da e perfect acolo unde spui tu ;) dar numai sa nu il puna cu tevi de canalizare....sa il puna si el cu un furtun frumos pentru masina de ex: cel care a fost acolo unde a pus el tevile alea..si mai cumpara inca unul si il imbina cu el si gata avea un furtun destul cat sa ajunga acolo in masca :-P

SOLENZAXJG 29-07-10 13:13

Pai da lui ii ajunge cu furtunul negru ce il are masina deja eu cu acelas lam pus poate fac niste poze in zilele astea;)

tm86srg 29-07-10 20:48

Quote:

Originally Posted by mafiozzo (Post 3549720)
cu toba sport , nu poti, chiar pierzi cuplu, eu de ex, am toba cu silencer cand epus e alt cuplu altfel simt masina, cand e jos, merge mai de a lela nu mai i la fel cuplu...

trecem peste tm26srg te contrazic eu am filtru sport de mult timp cu admisie facuta tubulatura etc, si iti spun odata la max 5000 dau jos filtru si tubulatura si o curat, si niciodata nu am vazut praf sau mizerie pe corpu clapeta acolo in interior, tot la fel de curat e

Nu stiu ce filtru ai tu, ce firma, eu am avut pilot si il spalam si ungeam cu solutie de la KN si de aia tot intra praf. Adevarat, foarte fin prafu, dar intra, iar o data la 2-3 luni dadeam jos corpu clapeta sa-l curat

CJ89TDR 30-07-10 09:08

la filtru de aier stok ajung eu :P ii si mai ieftin de schimbat si imi trag aier rece direct tin grila:D

Relu_GTT 30-07-10 11:42

odata cu aerul rece din grila o sa tragi si o gramada de praf, nisip, insecte etc in filtru

l-am avut si eu pus acolo dar l-am pus la locul lui din cauza mizeriei care intra in carcasa filtrului, isi trage aer foarte bine si destul de rece din spatele farului, aerul vine si de jos, asta e si rolul la tabla aia ca sa nu lase aerul cald de la motor sa intre pe furtun

a fost destul de bine gandita amplasarea lui acolo

CJ89TDR 30-07-10 22:01

acuma iam pus filtru de aier stok si sa traga aier dedeasupa de la radiator cum am veni sa ia aier rece acuma oi vedea cat de des tre sa schimb filtru

CJ89TDR 01-08-10 08:46

ce bine ii cu filtru de air stoc si sa traga aier direct de afara nu mai consuma atata si iam si dat in gura sunetu ii mai pronuntat acuma la evacuare:D

SOLENZAXJG 01-08-10 13:02

Eu ti-am spus ca si eu lam dat jos si nu imi pare rau ca lam primit gratis ca de dadeam bani cum sunt cele cu carcasa de carbon si nustiu ce 400 ron apai imi dadeam pumni singur si diferenta nu se vede la masina.

CJ89TDR 01-08-10 13:07

aici ai ffffffffff mare dreptate

CJ89TDR 01-08-10 13:19

6 Attachment(s)
new look

tm86srg 01-08-10 13:28

Mai spala si tu motoru si compartimentul motor ca arata foarte rau.

Calin_UKU 01-08-10 13:59

pai din unele pb vad ca ai remediat, gen filtru si alte alea, incearca sa ii faci un traseu la admisie fara prea multe curbe sau sa fie de grade mari pentru a nu cread turbulente.
In rest bafta.

CJ89TDR 01-08-10 19:17

vreau sa ii schimb cu furtun dinala flexibil numai nu am acum finanye si a fost ceam mai buna solutie pe moment renuntand la filtru ca am inteles ca furtunu original flexibil e 200 si ceva de lei

All times are GMT +2. The time now is 03:30.

- Copyright 2026 4Tuning