![]() |
Re: - B 87 Wbl -
ar fi o chestie sa vopsesti butucii etriere si stopuri in albastru :lol:
|
Filtru l`am luat din vitan ... am dat 600 de mi pe el ... toba e inox 100 % ... am garantie 5 ani si se aude frumos ... nu urla tare ... face finut exact cum imi place ... daca mai aveti intrebari ... sau sugestii .... chiar as vrea sa le aud .. ca sa stiu ce sa mai pot modifica sau ce sa fau jos :D
|
b23szx
frate masina este super tare .. o vad in fie care zi .. si o invideiez de fie care data cind trek pe langa ea .. e tare super ..
|
Frumoasa masina...sa o stapanesti sanatos...la motor in afara de filtru ce mai ai schimbat?...sau ce mai vrei sa schimbi?
|
Am dat maieurile jos , ati avut dreptate nu cadeau bine deloc ... am mai facut curat prin ea .... am reglat un far ca nu cadea bine .... am mai bibilit pe la ea .... la motor nu stiu ce i`as putea face ..... motoru e nou , la 26.000 km .... deabia akum si`a dat drumu la fuga .... primu lucru care il fac la masina .... jentile le schimb si gumele ... o sa`i pun 195-40 sau 45 - 15 ... si binenteles o sa`i tai din arcuri .... vreau ca jentile sa fie albe .... mai astept pareri :)
|
s-ar puteasa ai pb daca tai din arcuri si itzi schimbi si incaltarile.
|
masina e super dragutza...
sincer imi place Un lucru rar intalnit la dacii...curatzenia...felicitari...odrine la motor...bv man mai faci cateva mici modificari si vorba celor de aici...bagi multa lume in "oftica" sunet nu ai nimic deosebit pe ea?? |
dak tot ai astupat manerele, d c nu l-ai astupat si p ala d la sofer? arata bine masina, se vede k e ingrijita. imi place, are tabla dreata, lasata, bv
|
Re: - B 87 WBL -
Ce pot spune despre muzica .... am un panasonic cu fata motorizata CQ-C7301N ... pe fata JBL GTO - 6536 e ... si pe spate tot JBL P953 .... asta e toata muzica .... cu timpu as vrea o statie si un tub ... dar deocamdata e bine si atat .... despre clanta de la sofer ... nu am astupato ca nu avea nici un rost ... daca ramaneam fara curent sau se strica motorasu si numai sarea usa ...ce faceam ? sau iarna cand ingheata .... trebuia sa sparg un geam ca sa pot intra inauntru ....asa am preferat sa ramana doar o clanta .... :D
|
chiar te inteleg in cele spuse la partea cu clanta.Fa o chestie interesanta si vopseste-o in ton cu caroseria.Macar asa o sa para integrata.Si eu ma tot gandesc sa dau manerele jos, dar ma sperie ganrdul cu iarna.Cel mai probail dau doar spatele.Singurul lucru care nu imi place la a ta e ca ai eliminat aerisirile de la rezervor. Estetic e super bine, insa tehnic nu ii vad rostul .
|
Re: - B 87 WBL -
Quote:
|
Doar pentru usi nu stiu .... am dat cam 3 mil pentru tot .. chiar mai mult ... si am cumparat 2 motorase unu pentru portbagaj si unu pentru sofer + montare ... ce sa zic inca 500 de mi cam asa .... plus releu la alarma sa pot deschide din telecomanda portbagaju .... ehheee ... uite asa s`au dus bani :))
|
am si eu o intrebare ... cum ai facut cu usile pe spate si cea din dreapta fata ... alea le deschizi din interior sau din telecomanda ???
|
este o masina facuta cu gust ... si mai ales cu cap ... :D bravo!
|
ce sa zic... e o masina ingrijita ! dar ai mare grija cu rugina !a mea e din 2000 si cand i-am dat aripile jos m-am speriat ! e pacat de ea ! o sa apara in curand chiar daca are doar 26.000 km ! in legatura cu designul exterior ar fi bine daca ai renunta complet la stickere !daca vrei praguri si spoilere nu-ti pune din targ ! daca vrei ceva putere catalizatorul nu o sa te ajute prea mult! in legatura cu filtrul si toba spune-mi daca se simte vreo diferenta ? ce firma este toba si filtrul? pe fata poti sa-ti pui arcuri de nova o sa cobori mult garda iar cu niste jenti ar fi super ! bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:58. |
- Copyright 2026 4Tuning