Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Masini nasoale din Oradea, kitsch tuning (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/20067-masini-nasoale-oradea-kitsch-tuning.html)

BIG_mafia 11-07-06 19:24

Re: Mashinile nasoale din oradea...

sa ivit si o sa se mai iveaska....dar nu vreau sa renuntz :)

margineanu ovidiu 11-07-06 20:04

Quote:

Originally Posted by BIG_mafia
sa ivit si o sa se mai iveaska....dar nu vreau sa renuntz :)

adevarul este ca sunt si vor fi masini care degeaba sunt apreciate de stapani tot nu sunt ceva special pentru altii,fiecare cu parerea lui eu zic sa-i dati omului o sansa si daca proprietarul se supara sau se oftica inseamna ca nu e destul de multumit de ce a reusit sa faca,pacat ca inca in afara de dacie nu am vazut pe nimeni sa puna vreo poza legata de topic,alte orase au zeci de poze cu masini nasoale,oricum topicul a fost creat pentru ca lumea sa-si exprime pareri nu sa sara pe cel care scrie.dati bice si puneti poze

Zuky 11-07-06 20:22

Quote:

Originally Posted by margineanu ovidiu
adevarul este ca sunt si vor fi masini care degeaba sunt apreciate de stapani tot nu sunt ceva special pentru altii,fiecare cu parerea lui eu zic sa-i dati omului o sansa si daca proprietarul se supara sau se oftica inseamna ca nu e destul de multumit de ce a reusit sa faca,pacat ca inca in afara de dacie nu am vazut pe nimeni sa puna vreo poza legata de topic,alte orase au zeci de poze cu masini nasoale,oricum topicul a fost creat pentru ca lumea sa-si exprime pareri nu sa sara pe cel care scrie.dati bice si puneti poze

Deacord....si doar o observatie...BIG mafia nu a spus niciodata despre vectra ca e kitch sau ca e urata....ba chiar a spus ca mashina e frumoasa..shi eu sunt 100% deacord cu el.....ceea ce cred eu ca a vrut el sa spuna este ca mashina a vazut shi zile mai bune ....nu cred ca a vrut sa insulte proprietarul in vreun fel....eu sunt SIGUR ca este greu sa intretzii o mashina din bani proprii shi il intzeleg shi pe proprietar...nici mie nu mi-ar fi pikat bine sa imi vad mashina intr-un asemena thread....

Mihaitza_tdi 11-07-06 22:19

Azi am fost pana la Horguem si bara era aproape gata deci in curand o sa apara!!! Nu va spun nimic despre ea o sa fie surpriza....:):)asa k nu va certati!!;)nimeni nu vrea sa vb urat despre vreo masina din oradea!

horguemtuning 11-07-06 22:44

Gresit , bara de Vectra B doar a fost probata , va fi modificata in sensul ca va fi construita o bara noua pe modelul celui vechi cu grila impreuna si asa va fi noul model . Scuze eram cam innebunit cu prostiile si alergaleala si am uitat sa iti zic

Zuky 12-07-06 07:25

Spor la treaba Horguem...

civic_ex 12-07-06 16:45

Quote:

uite o mashina care era frumoasa....dar akuma e distrusa...:(

poate ar trebui sa o lasi mai moale cu critica.
mie nu mi-ar conveni sa fiu in locul lui marius (proprietarul), sa imi vad masina pe un topic asa penal ca asta care l-ai creat tu.
ps. masina aia nu e distrusa, in decurs de cateva saptamani va fi refacuta

daflyer_oradea 12-07-06 17:45

e masina lui Fasie??Marius a fost coleg de clasa cu mine in clasele 10-12...
daca stiam , il cooptam de mult.
;))

BIG_mafia 12-07-06 18:32

Quote:

Originally Posted by civic_ex
poate ar trebui sa o lasi mai moale cu critica.
mie nu mi-ar conveni sa fiu in locul lui marius (proprietarul), sa imi vad masina pe un topic asa penal ca asta care l-ai creat tu.
ps. masina aia nu e distrusa, in decurs de cateva saptamani va fi refacuta

nu e dar a fost...ulterior am aflat si noi k o sa fie refakuta...si speram sa fie mai reushita de cat a fost la inceput :) si in legatura cu criticile...mashina lui marius nu a fost criticata de lok...dar yo zik sa trecem peste si sa incerkam sa gasim si sa punem poze cu mashinile care fak de ras tuningul oradean...ce zicetzi?

SoundIdentity 12-07-06 23:21

Quote:

nu e dar a fost...ulterior am aflat si noi k o sa fie refakuta...si speram sa fie mai reushita de cat a fost la inceput :) si in legatura cu criticile...mashina lui marius nu a fost criticata de lok...dar yo zik sa trecem peste si sa incerkam sa gasim si sa punem poze cu mashinile care fak de ras tuningul oradean...ce zicetzi?

cauta!!! ca noi nu avem timp de asa ceva :):):):):):):)

FaQ4EvEr 13-07-06 09:12

pacat ca nu am poze dar am langa mine la bloc o lada veche tuningata:)) are semnu de audi nu i fraer baiatu e super 2 dungi pe masina rupe locu:)) ata ete ce sa faci asa gandesc unii nu avem ce face si nu ii putem schimba oricum nu cred ca oradea e singurul oras in care exista masini care strica aspectul orasului ma refer la tuning

BIG_mafia 13-07-06 13:02

Quote:

Originally Posted by FaQ4EvEr
pacat ca nu am poze dar am langa mine la bloc o lada veche tuningata:)) are semnu de audi nu i fraer baiatu e super 2 dungi pe masina rupe locu:)) ata ete ce sa faci asa gandesc unii nu avem ce face si nu ii putem schimba oricum nu cred ca oradea e singurul oras in care exista masini care strica aspectul orasului ma refer la tuning

trage ceva poze la audi adik lada :) si orikum fiecare orash are mashinile frumos tunate...cum ar fi cei de pe forum si nu numai(nu dau nume :) ) cat si unele care strika aspectu orashului...care sa speram k o sa fie prezentate aici.

Billy the Kid 13-07-06 18:40

Ii cumva o lada rosie cu 2 dungi albe ???

BH-15-RIC 13-07-06 19:54

4 Attachment(s)
Stiu ca nu ma incadrez in topic dar va pun poze cu o LADA de la tuning & stereo din UNGARIA ;)

Mihaitza_tdi 13-07-06 20:04

asta da paint pe lada...frumos frumos!!!ps:doar pozele astea le ai sa mai vedem si noi ceva masini:)

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning