![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
sa ivit si o sa se mai iveaska....dar nu vreau sa renuntz :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Azi am fost pana la Horguem si bara era aproape gata deci in curand o sa apara!!! Nu va spun nimic despre ea o sa fie surpriza....:):)asa k nu va certati!!;)nimeni nu vrea sa vb urat despre vreo masina din oradea!
|
Gresit , bara de Vectra B doar a fost probata , va fi modificata in sensul ca va fi construita o bara noua pe modelul celui vechi cu grila impreuna si asa va fi noul model . Scuze eram cam innebunit cu prostiile si alergaleala si am uitat sa iti zic
|
Spor la treaba Horguem...
|
Quote:
poate ar trebui sa o lasi mai moale cu critica. mie nu mi-ar conveni sa fiu in locul lui marius (proprietarul), sa imi vad masina pe un topic asa penal ca asta care l-ai creat tu. ps. masina aia nu e distrusa, in decurs de cateva saptamani va fi refacuta |
e masina lui Fasie??Marius a fost coleg de clasa cu mine in clasele 10-12...
daca stiam , il cooptam de mult. ;)) |
Quote:
|
Quote:
|
pacat ca nu am poze dar am langa mine la bloc o lada veche tuningata:)) are semnu de audi nu i fraer baiatu e super 2 dungi pe masina rupe locu:)) ata ete ce sa faci asa gandesc unii nu avem ce face si nu ii putem schimba oricum nu cred ca oradea e singurul oras in care exista masini care strica aspectul orasului ma refer la tuning
|
Quote:
|
Ii cumva o lada rosie cu 2 dungi albe ???
|
4 Attachment(s)
Stiu ca nu ma incadrez in topic dar va pun poze cu o LADA de la tuning & stereo din UNGARIA ;)
|
asta da paint pe lada...frumos frumos!!!ps:doar pozele astea le ai sa mai vedem si noi ceva masini:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning