![]() |
Re: Bmw E30 - 1990 ~ Death Bringer
325 ETA e modelul, dar motorul e de 2.7 si 122 CP.....se schimba injectoarele, chiulasa de 2.3 parca..si cred k ajunge pt urcarea puterii..are cineva..is curios ce iese din nebunia asta de motor :twisted:
Bafta si tie...chit k si momentan arata OK..k aspect ;) |
Am gasit un V8 de pe seria 7 , de 4400cm3 , complet , numai ca pun manuala de pe 535 sau 735 cu flansa adaptoare , diferential de 7-ar si planetare la fel ... si ma cam bate gandul ...
Am 286 de cai sa ma intorc , ... pl mea ... suna ca in BUG MAFIA ... :) |
incape un asemenea motor p ursuletz ? ... parca suna mai bine M3 ala ... :)
|
pe urs incape tot ce itzi imaginezi de la bmw(aproape). se poate.
|
Quote:
|
nu stiam asta :) dar parca tot mai bine da un m3 p ursuletz ... adika ... nici unu din cele 2 motoare nu este de neglijat... oricum care o fi ... o sa faca diferenta :D
|
V12 pe ursuletz??? banuiesc ca necesita ceva modificari ca sa intre.....ala da motor!!!apropo frumos bmw-ul!!!:):)
|
Quote:
si eu zic sa pui motorul de m3 mai bine.. |
Quote:
Cred ca am sa raman pe 2.5 24v 192 Cp ( fara vanos ) ... ca aluia nu trebuie sa ii fac cine stie ce modificari ... vedem ... saptamana asta sau cel tarziu pana la inceputul celei viitoare va zic clar si concis ce am sa fac ... Si va mai pun si niste poze ... :) |
mult succes , eu stiu vreo 4 ursi cu 2.5 24 valve si pot sa spun ca e o alegere buna .. (+ un cip + evacuare si un grup "bun" :) )
inc`odata Bafta cu masina si pune si tu poze ceva ! |
vad ca teai apucat calumea de masinutza... team vazut azi in fatza la magazin ... erai cu bancheta pe capota :) ce iai mai facut la interior ?
|
Quote:
:) Glumeam ... am terminat interiorul ... :) Maine sau poimaine poze ... A iesit foc ... |
de abia astept pozele ... :) eu de la mine de acasa pana la tine la magazin akolo fac... 3 minute :)))
|
ambitios proiect, felicitari. d c nu incerci un motor d p 535? ar fi ceva :D
|
7 Attachment(s)
Cam asta ar fi interiorul ... fara tetiere ( care o sa fie tot crem ) si nu pusesem husa de la schimbator ( tot crem ).
Am atasat si pozele cu scaunul si bancheta originale ca sa se vada de unde s-a plecat ... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning