![]() |
Re: Vopsitorie Auto Bucuresti
In continuare valabil.
|
La multi ani pentru 2011 si sa fie un an mai linistit si multumim tuturor colaboratorilor din 2010 !!!
In continuare valabil Stima V.A.B. Team |
In continuare ff valabil!
Stima |
Salutare,
In continuare valabil dragilor si dragelor...... stima |
4 Attachment(s)
salutare tuturor,
Cateva foto cu ultimul proiect. In continuare va asteptam la V.A.B. |
1 Attachment(s)
am si eu de vopsit capota asta , pret pe PM te rog.
|
Salutare
In continuare valabil cu oferte speciale de Dragobete, Martisor, 8 Martie si ce mai e pe acolo.....:-P Cu Stima |
Up! Up!
|
sal
Cit costa de vopsit o aripa fata de matiz albastru metalizat |
Salutare
@dadydoris: 250 ron este pretul pentru aripa de matiz. Stima |
1 Attachment(s)
salut..un pret informativ sa vopsesc si eu cazanu asta?
|
Salut,
Asta e orice , dar nu cazan, e un clasic in viata! Felicitari pentru proiect! Avem 3 variante de pret: 1. Vopsea si lac DeBeer la pretul de 2800 ron 2. Vopsea si lac standox la pretul de 3300 ron 3. Varianta 3 ar fi cu vopsea si lac House of Kolor Made in USA, (candy, kosmic, prism si ice pearls, neons) s.a.m.d, iar pretul il discutam in privat , pentru ca difera in functie de alegerea ta. Bafta |
In continuare valabil.
Stima |
Salutari, sunt interesat de un service auto cu vopsitorie.
Sunt posesorul unui auto Toyota Supra an 1992 si doresc sa-i fac tinichigeria (nu are multe deficiente vizibile) si vopsitorie completa! Subliniez ca sunt interesat de o vopsitorie de f buna calitate, acest auto avand o mare valoare sentimentala ptr mine. As fi bucuros daca mi-ati da un raspuns urgent, tinand cont ca sunt foarte des plecat si deci, greu de gasit :) Daca este posibila si realizarea unui body kit ar fi perfect. In plus, se poate face cu sablare completa? Mentionez ca masina nu este deplasabila. Astept raspuns sau pm. PS. Ptr Robert... mesajul de mai sus! Masina este o bijuterie si ar trebui s-o tratezi ca atare. Nu te lasa impresionat de parerile nepriceputilor! E mai greu de intretinut asemenea piesa decat majoritatea "lucioaselor" de pe strada! Tine-o bine :) |
salut..am si eu o aripa si bara pe spate la un passat(lb5n) cat m-ar costa si pe mine?..mersi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning