![]() |
Re: Masina Mea BC 92 BDG
Ceva noutati despre masina?:D
|
deocamdata mai nimic:D km si cam atat:D
|
frumos proiectu , numai ca jantele , raman asa sau ai alt gand ? In rest ce sa zic , arata bine , culoare e super , bafta incontinuare! Esti din Bacau ?
|
jantele sunt acum alb total. bani de trecere la 4 prez n'am sa nu mai zic de jante:)) poate cu timpul vor veni si ele, Da sunt din Bacau, Onesti:-P
|
Poate ne vedem prin Bacau cand ai drum :D
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Mai urc si eu niste poze super extra neclare:))de dragul topicului
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Draguta masinuta 8) de pe ce masina ai luat spoileru fata
|
Imi place foarte mult fata;)insa ornamentul ala de la toba e prea iesit afara,asta e parerea mea
|
Poate n-am nici un drept,dar părerea mea este că dacă ai Dacie,o laşi Dacie frate,nu o faci Dacie+Bmw+Lambo+Fiat+alte aberaţii.O dacie trebuie să arate cāt mai clean şi cāt mai bine şi să meargă perfect că deaia face toată lumea mişto de noi,posesorii de Dacie.Ai Dacie fă-o să arate a Dacie nu a gunoi īmpopoţonat.
|
e frumoasa masinuta!dar intradevar...taiei "batul" ala de la esapament.arata ca draq cu ala si muta capatul evacuarii sub bara.ar arata super asa.ca idee..sa-i faci s stopurile fumurii,poate si farurile,folii pe geamurisi d c nu un xenon.per total arata fff bn masina.spor in contiinuare!
|
sa lamurim o chestie:D problema este k tipsul ala nu e chiar tips:D si e un capat de teava de inox:D acela va urma sa fie sudat pe o toba de inox fara site:D Am pus teava aia sa vad cum o sa dea pe masina si am facut pozele atunci in realitate nu exista teava aceea este toba originala
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:14. |
- Copyright 2026 4Tuning