![]() |
Re: Focsani
v-as recomanda sa mergeti pe modelul de club fara acte, tocmai pentru problemele care pot aparea mentionate de Xel mai sus. Daca voi imi dati un exemplu de club auto sau moto cu acte in regula din State ( se intelege club de pasionati, amatori etc), faceti si voi la fel. Cluburile sunt necesare ptr a crea o federatie, nu pentru altceva. la organizat curse nu trebuie nici o licenta nici un act de club legal, ptr simplul motiv ca aceste genuri de curse nu sunt considerate sporturi de FRAS. e vb de un hobby, nu de o slujba. plus ca intr-un club nelegal nu sunt probleme cu presedinti, vici, secretari, dat afara membri etc. aveti un nucleu? faceti-va niste reguli simple si asta este. aratati focsaniului ce se intampla la voi si vor veni si oameni. bafta! imi pare rau ca proiectul prezentat de mine nu va poate include pe harta organizatorilor anul acesta. va asteptam la buzau si prin braila, cred.
|
Deocamdata e doar o idee , pana ne organizam , mai dureaza .... Pasiunea noastra fata de masini nu are limite .... De facut un Club cu acte costa , ne trebuie teren ... hartogaraie multa ... inregistrari pe la primarie , acordul primariei ... dureaza foarte mult ... pana obtinem aprobari ...
|
@Clauditza...cat de mica si cat de rea?:*
Scuze de offtopic |
1 Attachment(s)
Am facut un model de formular ... ce parere aveti ??:D :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Haidi mah puneti poze cu masinutele voastre ...am cu ce ma lauda , asta-i masinutza mea ... dam o linie cu ea ?
|
...pana la urma...om trai si om vedea ce si cum ;) asa k pana atunci...bagatzi modifikari la greu ;)
|
->alygator<- ceva cu 2.0 16v...si ceva calutzi de mare ;) Lol =)))))))) Ce tare-i ... si ceva caluti de mare ... ai masina nepoluanta ??? hai k-ai tare ....
|
Quote:
|
15% ... Hummeru consuma 20% ... esti nebun ? Cat despre Euro 6 nu am auzit ... nu cred ca exista ... oricum masinutza ta e misto .... uplodeaza ceva poze sa o vada si ceilalti ;) !
|
4 Attachment(s)
masinutze din oras .... bn ca nu m-a vazut nimeni :-":-"
|
Quote:
|
Alygator mai sunt ... crede-ma dar greu de gasit ... astia ies numa vara cu ele , Passatu lu Lunganu VN 25 STR e la tunat ( ma informat o prietena ) ... ii asteptam sa vina pan the tawn sa vb cu ei ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:11. |
- Copyright 2026 4Tuning