Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Baston telescopic cu electrosoc (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/199542-baston-telescopic-electrosoc.html)

22VIN 09-08-10 22:58

Re: Baston telescopic cu electrosoc

Quote:

Originally Posted by Frunza (Post 3574858)
Ca avantaje(sprey),actionezi cu el pana la 3-3,5 m.:-)

Da, dar din cate stiu despre spray-urile alea, freonul se duce destul de repede, deci s-ar putea sa te trezesti ca nu face niciun fas cand ai nevoie de el (in caz ca nu l-ai folosit cateva luni inainte).
Dar aparatul asta se mai descarca, daca te prinde momentul cu el descarcat, din nou, esti ca si batut. Te mai faci si de c*cat:lol:
Quote:

Originally Posted by Tzzantaru (Post 3574961)
am tacut din gura pana acu , dar nu ma pot abtine.cand o sa dai de unu mai hotarat te bate cu bastonu ala in mana si dupa aia doar de amuzament te mai si curenteaza cu el.

Ideea lui este ca, prin parait si arc electric sa-l sperie pe respectiv. Si crede-ma ca face urat. Daca nu se sperie ai 2 variante:
- ori stii sa te misti rapid si il curentezi
- daca esti unul de-ala de se sperie si de umbra lui mai bine fugi, ca vorba ta, ti-l ia, te bate cu el si te si curenteaza
Asta e valabil si pentru bate, cutite, daca nu stii sa le folosesti mai bine nu te bagi, ca s-ar putea sa ti-o iei chiar cu armele tale.

M-am uitat acum pe aparatul meu si vad ca e de 1.8 mil Volti, nu 1.5.

rizea.vlad 09-08-10 23:08

Eu nu sunt vreun fraier sa nu pot sa il bat pe unu, dar daca se pen 4-5 pe mn ce fac...am avut baston, stiu sa il folosesc, doar ca unii suferinzi simt nevoia sa se dea mari in fata pizdelor si sa se ia de tine ca te vad singur, k daca e numai unu, il bat si fara baston. Spray am NATO scrie pe el, dar e frectie la picior de lemn, cu ala dadeam in clasa inainte sa vina profa de franceza care era alergica la toate plantele posibile si imposibile pe lumea asta.8)

Frunza 10-08-10 01:14

mai pe fata, asta incercam sa zic si eu :D

Frunza 10-08-10 01:15

Quote:

am tacut din gura pana acu , dar nu ma pot abtine.cand o sa dai de unu mai hotarat te bate cu bastonu ala in mana si dupa aia doar de amuzament te mai si curenteaza cu el.
mai pe fata, asta incercam sa zic si eu :D

Tzzantaru 10-08-10 10:09

@Amphetamine : stiu ca face urat , are si vara-mea o caramida care curenteaza.face intr-adevar ca toti dracii.partea proasta la el e ca nu poti da decat de la 1m(sau depinde cat de lunga ai creanga) si daca nu te misti cum trebuie...e vai si amar

@Rizea : nu stiu cum e la voi in bucuresti acolo da in brasov a cam trecut "smardoiala" asta de noapte prin cartiere si oricum de la o vreme sunt cam pustii ca ba unu e plecat in italia , ba unu lucreaza pe nu stiu unde si se sparge gasta.ce mai raman mai sunt pustanii la care nu-ti trebuie baston electric ca daca dai in primu , restu fug.

ca idee generala : aia care sunt cu adevarat smecheri n-o sa se ia in veci de tine ca mergi noapte pe strada.au alte treburi mai importante decat magarii deastea.

aia care se iau de tine pt chestia asta deobicei sunt oameni care ii vezi pe cocalari . c o m.adica baietei imbracati in roz sau cu haine mulate si scrie pe ei "de puta madre"(si singuru lucru care il au mare e gura) care in sinea lor se cred atat de smecheri de parca ei au inventat cartieru.si la astia ca la pustanii de care ziceam mai sus e de ajuns sa dai 1 sau 2 din ei ca restu nu mai sar.

cum spunea cineva mai sus , juma de an sau 1 an de judo/lupte/karate sau orice fel de sport de contact te ajuta mai mult decat bastonu ala electric

radu.3 10-08-10 11:14

rizea, te rog eu nu te mai uita la filme cu Steven Seagal ca iti fac rau. Esti vreun mafiot in devenire sau care-i treaba cu "daca e unu` il rup singur, da daca se pun 4-5 pe mine..."? adica...nu cred ca se ajunge chiar in halu asta, sa sara 4-5 pe tine doar asa, la jM3k3r!E :???: .

Plus ca daca-s 4-5...poate apuci sa "curentezi" unul, poate doi...da` tot mai raman 3-4 si ti-o iei in freza.

Astept cu nerabdare sa ne spui cum si unde l-ai folosit 8).

nea_gogu_de_la_gaze 10-08-10 12:33

Doamne fratilor...vrea si omu' sa aiba cu ce sa se apere si ii sariti toti in cap:lol:
E mic intr-un cartier destul de aiurea,incercati sa-l intelegeti,era vreunu dintre noi "cu idei mai bune" cand eram la varsta lui?
Varianta cu spary-ul mi se pare mai "aplicabila" in situatiile de genu decat un baston telescopic cu electrosoc.Dupa cum a spus cineva mai sus,poti sfarsi cu el in te miri ce parti daca nu stii sa-l folosesti calumea.
Gasesti sa vina si 4-5 daca li se pun pata,nu-i asta problema,uitati ca indienii sunt mai curajosi in stoluri decat daca sunt unu la unu?Dai in unu,poate mai apuci sa l frigi si pe al doilea dar dupaia oricum ti-o iei,macar na...cum era zicala "mori cu ei de gat"
Omule,sa stapanesti sanatos noua scula si sa nu auzim ca a fost nevoie sa o folosesti:lol:

Tzzantaru 10-08-10 18:45

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 3576168)
Doamne fratilor...vrea si omu' sa aiba cu ce sa se apere si ii sariti toti in cap:lol:

da nu s-a luat nimeni de el..ii explicam doar niste chestii.

Quote:

E mic intr-un cartier destul de aiurea,incercati sa-l intelegeti,era vreunu dintre noi "cu idei mai bune" cand eram la varsta lui?

nu ca as fi fost mai breaz cand eram la varsta lui da macar stateam pe curu meu.mai cunosteam prin cartier diferite persoane da cu toate astea cand ieseam noapte si ma intorceam singur nu bagam pe nimeni in seama si chiar daca zicea cineva ceva imi vedeam de drum nu ma opream sa ma dau smardoi(ca prin 2000 daca erai noaptea , singur prin cartier atat iti trebuia , sa i se para cuiva ca te uiti stramb la ei...)

Quote:

indienii sunt mai curajosi in stoluri decat daca sunt unu la unu?

de obicei indienii nu se strang gasca prin cartierele altora ca ii zapacesc "localnicii"

Quote:

Dai in unu,poate mai apuci sa l frigi si pe al doilea dar dupaia oricum ti-o iei,macar na...cum era zicala "mori cu ei de gat"

daca nu esti tare pe curu tau si vezi vreo 4 insi mai hotarati ca vin spre tine e o idee buna s-o lasi asa cum si sa te rogi ca te tin plamanii sa scapi de ei.

am vazut batai de 2 pe 1 si nu au iesit frumos..eram cam pe la 16 ani si stateam in casa si ma uitam pe geam in fata blocului cand au sarit 2(ceva mai hotarati ce-i drept) pe 1..a impartit ala saracu vreo 2-3 pumni da la un moment dat unu din ei l-a luat de cap si nush cum l-a invartit de la pus in fund..in secunda 2 de la alalalt i-a venit un picior drept in bot...si de acolo nu s-a mai ridicat decat cu targa

cu putin noroc cand te trezesti s-ar putea sa-ti lipseasca vreo cativa dinti..si nu cred ca-i placut sa te duci sa-ti puii altii si o viata intreaga sa ai probleme cu ei...

nea_gogu_de_la_gaze 11-08-10 08:40

Pai aia e ideea sa nu inceapa sa se dea smardoi pe acolo cu bastonu telescopic,am crezut ca e doar strict pentru auto-aparare,daca face pe smardoiu e alta mancare de peste :lol:se gaseste imediat cineva care sa-l arda.
Cel mai bine e sa stai linistit si sa-ti vezi de treaba ta:-)
Ziceam de "intunecati" in general,daca se intampla sa treci printr-un cartier in care ei sunt b0$$i gen Rahova,Ferentari,atunci poti fi sigur ca ai dat de dracu si niciun baston telescopic sau spray paralizant nu te mai scapa:lol:
Sau da...dupa cum ai spus si tu,uneori sunt suficienti si 2 ca sa i dea omoru,a cam pierit "obiceiul" cu unu la unu

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning